Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ..ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ !!

Για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou», το βράδυ της Δευτέρας. Η 37χρονη παρουσιάστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης και μίλησε για τη νέα της ζωή ως μαμά, αλλά και για την επιστροφή της στη δουλειά της.

Η Κατερίνα Καραβάτου εμφανίστηκε πολύ ανανεωμένη, με κοντά μαλλιά και έχοντας χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της: «Νιώθω πολύ ολοκληρωμένη και πολύ ευτυχής. Δεν είναι τίποτα όπως ήταν πριν. Ξενυχτάω πάρα πολύ, γιατί θηλάζω αποκλειστικά το μωρό μας, οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα. Το μόνο που κάνω είναι να είμαι μαζί της» είπε αρχικά η ίδια. Σε ποιον μοιάζει το μωρό; «Έχει τα μάτια, τα αυτιά και το στόμα του μπαμπά του, αλλά και τη μύτη του πατέρα μου. Από μένα πιστεύω ειλικρινά, δεν έχει πάρει τίποτα απολύτως. Αλλά παρηγορούμαι όταν η μητέρα μου μού λέει ότι μου μοιάζει στο ύφος».

Θα ήθελε να αποκτήσει κι άλλα παιδιά με το σύζυγό της; «Αν είχες τον Κρατερό αυτή τη στιγμή μπροστά σου θα σου έλεγε και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο. Αν όλα πάνε καλά, φαντάζομαι, ότι ναι θα κάνουμε κι άλλο παιδάκι».

Τηλεόραση δεν έχει πολύ χρόνο να δει, αν και θα το ήθελε πολύ, αφού είναι η δουλειά της και της λείπει: «Φυσικά και μου λείπει. Είναι δυνατόν να μη μου λείπει; Εννοείται! Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω στη δουλειά μου και θα κάνω ό, τι κάνει μια μαμά που γυρίζει στη δουλειά της».