Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!

Για τον Γιώργο Λιάγκα, το διακαναλικό σόου που ετοιμάζει η Ρούλα Κορομηλά και αν θα πάρει μέρος σε αυτό, την πρωινή ζώνη την επόμενη σεζόν, αλλά και για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πολλοί συγκρίνουν την τηλεοπτική πορεία του 39χρονου παρουσιαστή στην ψυχαγωγία με αυτήν του Γιώργου Λιάγκα. Τον ενοχλεί αυτό; «Πρώτη φορά το ακούω. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που τον βλέπω εκεί στο πρωινό και κάνει πολύ ωραία τη δουλειά του, αλλά θεωρώ ότι έχουμε πραγματικά διαφορετικές τηλεοπτικές πορείες. Δηλαδή, ο Γιώργος έχει μπει στον χώρο της ψυχαγωγίας, της αμιγούς ψυχαγωγίας, τα τρία χρόνια. Εγώ το κάνω 21 χρόνια το ψυχαγωγικό. Οπότε δεν νομίζω ότι μπορώ να συγκριθώ με τον Γιώργο στο θέμα της ψυχαγωγίας. Ο Γιώργος, ας πούμε, έλεγε τις ειδήσεις πάρα πολύ ωραία στο Star. Είναι δημοσιογράφος. Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι τηλεπαρουσιαστής, αυτό γράφει η ταυτότητά μου και μόνο αυτό δηλώνω. Ο Γιώργος μπορεί αύριο να γράψει ένα άρθρο στην εφημερίδα ή να κάνει μια πολιτική δημοσιογραφική εκπομπή, πράγμα που εγώ δεν θα το έκανα» δήλωσε.

Πρόσφατα ο ίδιος έγραψε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Μακιγιαρισμένοι φόβοι»: «Να ντρέπομαι και να φοβάμαι να πω ότι γράφω βιβλίο; Και ποιος είναι αυτός που γράφει και τι είναι αυτό που γράφει. (…) Έχει βέβαια όλη την έννοια της κριτικής και το δικαίωμα να πει ότι δεν του άρεσε αυτό που έγραψες, αλλά το να ορίζει κάποιος και να μου πει να μη γράψω, το θεωρώ αστείο ως και γελοίο. Και δεν θέλω ποτέ να φτάσω στα 90 και να πω “φοβήθηκα να κάνω αυτό το πράγμα και δεν το έκανα” είπε.

Όσον αφορά το μέλλον της πρωινής ζώνης από την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, εξήγησε: «Πιστεύεις ότι θα υπάρξει πρωινό για τα επόμενα τηλεοπτικά χρόνια; Νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει του χρόνου πρωινή ζώνη στα κανάλια». Η Ρούλα Κορομηλά, λέγεται, πως ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα διακαναλικό βραδινό σόου και το όνομά του είναι ανάμεσα στους παρουσιαστές που έχει προτείνει για να πάρουν μέρος: «Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου λες» απάντησε στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Τους τελευταίους μήνες, ο γνωστός παρουσιαστής ζει τον έρωτα στο πλευρό της Νικόλ Κοτοβός. Οι γονείς του τον πιέζουν να παντρευτεί; «Όχι, ποτέ πια τέτοια πράγματα. Θέλουν να είμαι ευτυχισμένος και να είμαι καλά. Έχουν κι εκείνοι τις δικές του απόψεις και προβληματισμούς, σαν γονείς. Αλλά λίγο πριν τα 40 τι θα μου πουν; Είναι νομίζω κι αστείο από δω και πέρα. Και όταν πάνε να κάνουν μια συζήτηση, δεν θέλω ούτε την άποψή τους πια».