Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ!!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο θέατρο «Παλλάς», το βράδυ της Τρίτης, και παρόλο που προσπάθησε να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες, τελικά μίλησε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη». Η νεαρή συνεργάτιδα του Μες Στην Καλή Χαρά προσπάθησε να απαντήσει όσο πιο λακωνικά γινόταν στις ερωτήσεις που της έκαναν οι ρεπόρτερ: «Ήταν όλα πάρα πολύ όμορφα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο...» σχολίασε αρχικά. Ωστόσο,  όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν τελικά θέλει να «φάει» τη θέση της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή, εκείνη ανέφερε: «Είναι πολύ αστείο να απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις», ενώ για αυτούς που συσχέτισαν την παρουσία της στο Μες Στην Καλή Χαρά με την αποχώρηση του σκηνοθέτη και της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, είπε: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω εγώ σε αυτά. Είναι αστείο...».  

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΤΗ ??

Τις τελευταίες ημέρες ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά σχετικά με την προσεχή αποχώρηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το σχήμα της "Ακτής Πειραιώς" με τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Το Yupiii επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του Μιχάλη Χατζηγιάννη: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία οικονομική διαφωνία" μας τόνισε κατηγορηματικά, συνεχίζοντας: "Όλα αυτά που γράφτηκαν και όσα ειπώθηκαν είναι εντελώς ανυπόστατα και ψευδή. Όντως, ο Μιχάλης αναμένεται να σταματήσει από την Ακτή Πειραιώς κάποια στιγμή μέσα στο Φεβρουάριο, αλλά αυτό ήταν γνωστό από την αρχή σχεδόν, λόγω κανονισμένων συναυλιών στο εξωτερικό τον Μάρτιο. Επομένως, όλα αυτά περί διαφωνιών ή οποιονδήποτε άλλων σεναρίων, δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση".Κατά πάσα πιθανότητα, τη θέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα πάρει ο Μπάμπης Στόκας,  ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις αρχές Μαρτίου αναχωρεί από την Ελλάδα για να πραγματοποιήσει τις συναυλίες του στο εξωτερικό. Στις 11 Μαρτίου θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας - στα πλαίσια του φαστιβάλ "Αντίποδες" των ομογενών -, ενώ θα ακολουθήσει άλλη μία στην Μελβούρνη. Επόμενος σταθμός θα είναι στις 24 Μαρτίου το Λονδίνο, όπου ο γνωστός καλλιτέχνης έχει φανατικό κοινό.Τις τελευταίες ημέρες ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά σχετικά με την προσεχή αποχώρηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το σχήμα της "Ακτής Πειραιώς" με τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Το Yupiii επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του Μιχάλη Χατζηγιάννη: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία οικονομική διαφωνία" μας τόνισε κατηγορηματικά, συνεχίζοντας: "Όλα αυτά που γράφτηκαν και όσα ειπώθηκαν είναι εντελώς ανυπόστατα και ψευδή. Όντως, ο Μιχάλης αναμένεται να σταματήσει από την Ακτή Πειραιώς κάποια στιγμή μέσα στο Φεβρουάριο, αλλά αυτό ήταν γνωστό από την αρχή σχεδόν, λόγω κανονισμένων συναυλιών στο εξωτερικό τον Μάρτιο. Επομένως, όλα αυτά περί διαφωνιών ή οποιονδήποτε άλλων σεναρίων, δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση".Κατά πάσα πιθανότητα, τη θέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα πάρει ο Μπάμπης Στόκας,  ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις αρχές Μαρτίου αναχωρεί από την Ελλάδα για να πραγματοποιήσει τις συναυλίες του στο εξωτερικό. Στις 11 Μαρτίου θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας - στα πλαίσια του φαστιβάλ "Αντίποδες" των ομογενών -, ενώ θα ακολουθήσει άλλη μία στην Μελβούρνη. Επόμενος σταθμός θα είναι στις 24 Μαρτίου το Λονδίνο, όπου ο γνωστός καλλιτέχνης έχει φανατικό κοινό.

Η ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ 6ΜΗΝΑ!!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly" διανύοντας τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μίλησε για την προσμονή του παιδιού της, αλλά και για τη μετακίνηση της εκπομπής της στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. «Η προσμονή της κόρης μου με κάνει να νιώθω υπέροχα, μοναδικά. Και όσο περνάει ο καιρός και τα σκιρτήματα στην κοιλιά μου είναι πιο έντονα, νιώθω υπέροχα. Όσο πιο έντονα είναι τα χαρακτηριστικά του παιδιού στον υπέρηχο, τόσο πιο καλά νιώθω» παραδέχτηκε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, ενώ συνεχίσε: «Η προσμονή της μητρότητας είναι πολύ γλυκιά. Στην αρχή είχα άγχος, τώρα πια όχι. Πρόσφατα γέννησε μια φίλη μου. Πήγα στο μαιευτήριο και ήταν η πρώτη φορά που έβαλα τον εαυτό μου στη θέση της. Ήταν όμως και η πρώτη φορά που άρχισα να αναρωτιέμαι αν θα είμαι καλή μαμά, αν θα τα καταφέρω, στιγμιαίες σκέψεις. Αλλά μετά ήμουν καλά». Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε έτοιμη να κάνει μια μεγάλη οικογένεια: «Προτίμηση δεν είχα, ήθελα να είναι ένα γερό μωράκι. Άλλωστε θέλω να κάνω δυο - τρία παιδάκια. Θέλω να κάνω μεγάλη οικογένεια. Όταν ο γιατρός μου είπε ότι θα κάνω κοριτσάκι, μου το είπε λίγο απότομα. Χάρηκα πάρα πολύ και σκέφτηκα πόσο τυχερή είναι η μαμά μου. Είχαμε πει με τον Θέμη ότι θα κινηθούμε παραδοσιακά. Αν είναι αγοράκι θα δίναμε το όνομα του μπαμπά του Θέμη που έφυγε πέρυσι και αν είναι κοριτσάκι το όνομα της μαμάς μου, γι αυτό λέω ότι είναι τυχερή. Ο Θέμης νομίζω ότι είναι γεννημένος μπαμπάς. Μου έλεγε τόσο ωραία λόγια. Γενικά είμαστε πολύ τυχεροί. Είναι υπέροχη όλη αυτή η περίοδος που ζω και πραγματικά νιώθω ευτυχισμένη».

Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ!!

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο στο πλατό της τον Αντώνη Σρόιτερ και κατά τη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην δική της περίπτωση και εξήγησε πως είναι να χάνεις έναν από τους γονείς σου σε μικρή ηλικία. Αφορμή για τη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη ήταν η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ που το βράδυ της Πέμπτης θα έχει ως θέμα τα εγκαταλελειμένα παιδιά που μεγαλώνουν σε νοσοκομεία όπως το «Αγία Σοφία». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια εξήγησε πως είναι διαφορετικό να χάνεις τον πατέρα σου σε μικρή ηλικία και διαφορετικό όταν είσαι, για παράδειγμα, έφηβος. «Τον έχασα όταν ήμουν 2 χρονών οπότε δεν έχω αναμνήσεις και μεγάλωσα ξέροντας πως έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν ένιωσα την απώλεια όπως αν τον έχανα στα 15 μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο στο πλατό της τον Αντώνη Σρόιτερ και κατά τη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην δική της περίπτωση και εξήγησε πως είναι να χάνεις έναν από τους γονείς σου σε μικρή ηλικία. Αφορμή για τη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη ήταν η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ που το βράδυ της Πέμπτης θα έχει ως θέμα τα εγκαταλελειμένα παιδιά που μεγαλώνουν σε νοσοκομεία όπως το «Αγία Σοφία». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια εξήγησε πως είναι διαφορετικό να χάνεις τον πατέρα σου σε μικρή ηλικία και διαφορετικό όταν είσαι, για παράδειγμα, έφηβος. «Τον έχασα όταν ήμουν 2 χρονών οπότε δεν έχω αναμνήσεις και μεγάλωσα ξέροντας πως έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν ένιωσα την απώλεια όπως αν τον έχανα στα 15 μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣΕ?

; text-align: center;">
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στον Πρωινό Mou και το δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά, με αφορμή τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Village να διαθέσει τα έσοδα από τα προβολή της ταινίας "Αν..." το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη εξομολόγηση που έκανε για την προσωπική του ζωή, μέσω ενός κειμένου του στο protagon.gr. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε ευθέως αν ο χωρισμός για τον οποίο έκανε λόγο στο συγκεκριμένο κείμενο ήταν ένα προϊόν της φαντασίας του, καθώς η συγκεκριμένη ανάρτηση χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο ως «σενάριο» που του ζητήθηκε να γράψει, ή είναι ένα στοιχείο από την προσωπική του ζωή, εκείνος αρνήθηκε διακριτικά να απαντήσει και προσπάθησε να στρέψει την συζήτηση στα επαγγελματικά του και όχι στα σχόλια σχετικά με το αν έχει τελικά πρόσφατα βγει από μια σχέση.

Η ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΤΣΙΝΑ!

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στο Κυπριακό περιοδικό «Όμικρον» και στο Γιάννη Χατζηγεωργίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στη θεατρική παράσταση «Τα Βαφτίσια», αλλά και την επιστροφή της στο Dancing WIth The Stars για ακόμη έναν κύκλο επεισοδίων.  Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη φιλική σχέση που έχει με το Νίκο Μουτσινά και εξήγησε κατά πόσο επηρεάστηκε αυτή, όταν αποφάσισαν να συνεργαστούν και στο θέατρο. «Καθόλου δεν επηρεάστηκε! Διότι, ευτυχώς, και οι δύο γνωρίζουμε πολύ καλά πως, όταν μπαίνουμε σε ένα χώρο και πλέον δουλεύουμε, η φιλία ναι μεν υπάρχει αλλά μπορεί να παραμεριστεί για λίγο και να μην εκμεταλλευτεί κανένας από τους δύο αυτή τη σχέση για θέματα που αφορούν στη δουλειά. Ίσα ίσα, αισθάνθηκα πάρα πολύ άνετα σε αυτή την παράσταση, απελευθερώθηκα πάρα πολύ, οι πρόβες ήταν σαν μία εκδρομή-αν και γενικά οι πρόβες στο θέατρο είναι πολύ κουραστικές -και αν ο Νίκος ήθελε κάτι να μου πει, να με διορθώσει ή αν είχα εγώ κάποια ένσταση, το συζητούσαμε και όλα κυλούσαν πολύ ήρεμα και ωραία». Επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε σε πιο βαθμό διαπραγματεύτηκε την αμοιβή της για το «DWTS»: «Την διαπραγματεύτηκα τόσο όσο μπορούσα για τα δεδομένα της εποχής. Αν με ρωτάς, όμως, αν έκανα ντιβιντιλίκια του τύπου "εγώ είμαι αυτή και θέλω τόσα, αλλιώς 'γεια σας' ", όχι, δεν το έκανα αυτό. Κι ούτε θα το έκανα ποτέ! Προφανώς, γιατί δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο από τη μεριά μου ούτε όταν δεν είχαμε κρίση. Επειδή, λοιπόν, αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και επειδή βλέπω γύρω μου τι γίνεται, προτίμησα σε αυτή τη φάση να μην το πάρω προσωπικά. Το σκέφτηκα, πήρα το χρόνο μου και όλα πήγαν καλά. Απ την άλλη, όλα εκείνα που γράφτηκαν όλους αυτούς τους μήνες για μένα και την αμοιβή μου ήταν υπερβολές. Και το φοβερό είναι ότι γράφονταν προτού ακόμη συμβούν!». Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στο Κυπριακό περιοδικό «Όμικρον» και στο Γιάννη Χατζηγεωργίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στη θεατρική παράσταση «Τα Βαφτίσια», αλλά και την επιστροφή της στο Dancing WIth The Stars για ακόμη έναν κύκλο επεισοδίων.  Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη φιλική σχέση που έχει με το Νίκο Μουτσινά και εξήγησε κατά πόσο επηρεάστηκε αυτή, όταν αποφάσισαν να συνεργαστούν και στο θέατρο. «Καθόλου δεν επηρεάστηκε! Διότι, ευτυχώς, και οι δύο γνωρίζουμε πολύ καλά πως, όταν μπαίνουμε σε ένα χώρο και πλέον δουλεύουμε, η φιλία ναι μεν υπάρχει αλλά μπορεί να παραμεριστεί για λίγο και να μην εκμεταλλευτεί κανένας από τους δύο αυτή τη σχέση για θέματα που αφορούν στη δουλειά. Ίσα ίσα, αισθάνθηκα πάρα πολύ άνετα σε αυτή την παράσταση, απελευθερώθηκα πάρα πολύ, οι πρόβες ήταν σαν μία εκδρομή-αν και γενικά οι πρόβες στο θέατρο είναι πολύ κουραστικές -και αν ο Νίκος ήθελε κάτι να μου πει, να με διορθώσει ή αν είχα εγώ κάποια ένσταση, το συζητούσαμε και όλα κυλούσαν πολύ ήρεμα και ωραία». Επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε σε πιο βαθμό διαπραγματεύτηκε την αμοιβή της για το «DWTS»: «Την διαπραγματεύτηκα τόσο όσο μπορούσα για τα δεδομένα της εποχής. Αν με ρωτάς, όμως, αν έκανα ντιβιντιλίκια του τύπου "εγώ είμαι αυτή και θέλω τόσα, αλλιώς 'γεια σας' ", όχι, δεν το έκανα αυτό. Κι ούτε θα το έκανα ποτέ! Προφανώς, γιατί δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο από τη μεριά μου ούτε όταν δεν είχαμε κρίση. Επειδή, λοιπόν, αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και επειδή βλέπω γύρω μου τι γίνεται, προτίμησα σε αυτή τη φάση να μην το πάρω προσωπικά. Το σκέφτηκα, πήρα το χρόνο μου και όλα πήγαν καλά. Απ την άλλη, όλα εκείνα που γράφτηκαν όλους αυτούς τους μήνες για μένα και την αμοιβή μου ήταν υπερβολές. Και το φοβερό είναι ότι γράφονταν προτού ακόμη συμβούν!». 

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ !!!

ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ !!! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ATHENS THROUGH MY EYES !!!ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΟΠΙΑ !!ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ,ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ !!ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Η ΑΝΝΑ ΓΑΛΑΝΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ TOP ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑ'Ι'ΤΗΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ! ΤΟ PR ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ!!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !! ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ “Athens through my eyes” 6 Φεβρουαρίου Θέατρο Altera Pars Η Γιώτα Τριγώνη γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία 8 χρόνια ζει και εργάζεται ως οδοντίατρος στο εξωτερικό. Επιστρέφοντας στην πατρίδα της αποφάσισε αυτή την φορά να κάνει άλλο ένα ταξίδι... διαφορετικό από τα άλλα. Ένα ταξίδι χωρίς εισιτήριο και χωρίς βαλίτσες μέσα στους δρόμους της Αθήνας θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αφηγηθεί χωρίς λόγια τις ομορφιές της πόλης που την «μεγάλωσε». Ομορφιές όπως τα δρομάκια της Πλάκας, η Ακρόπολη, τα ψώνια στις παραδοσιακές αγορές, η Βουλή των Ελλήνων, ένα ηλιοβασίλεμα και ένα φλυτζάνι ελληνικό καφέ στην... Μελίνα! Μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Άννας Γαλανού και από μια σειρά εικόνων μας ξεναγεί σε μία... άλλη Αθήνα, την δική της Αθήνα! Η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Athens through my eyes” θα «διανυκτερεύσει» για ένα βράδυ στην Αθήνα, θα «ταξιδέψει» στην Κωνσταντινούπολη για να καταλήξει στην Ζυρίχη. Σκοπός της έκθεσης είναι να προβληθεί η σπουδαιότητα της Αθήνας μέσα από την απλότητα της, τον Πολιτισμό της και τις ομορφιές της, στοιχεία που μπορεί να ανακαλύψει κάθε τουρίστας σε κάθε γωνία αυτής της πόλης... Η Άννα Γαλανού γεννήθηκε στο Αιτωλικό το 1976, σπούδασε στο ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως επαγγελματίας φωτογράφος στο Λονδίνο και την Αθήνα, ενώ έχει συμμετάσχει σε διάφορα φωτογραφικά project και εκθέσεις όπως στην Διεθνή Έκθεση “Photo Biennale”στην Θεσσαλονίκη. Επιμέλεια – Οργάνωση Έκθεσης: Δέσποινα Χαϊτίδη Π.Α: Γιάννης Καζανίδης – JGK & Associates (210 9019001) Performance: (Βασισμένη στο έργο «Μαρία Νεφέλη» του Ο. Ελύτη) Ηθοποιός: Ρέα Πεδιαδιτάκη Μουσικός – (Λύρα): Ανδρέας Αρβανίτης Σκηνοθεσία: Ζαφείρης Χαϊτίδης Info: 6 Φεβρουαρίου Athens through my eyes Θέατρο Altera Pars Μεγ. Αλεξάνδρου 123, Μεταξουργείο Τηλ.: 210 3410011 Εγκαίνια: Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 20:00 Υ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ ΣΤΗ ΒΙΣΣΗ!!

Το διάσημο ζευγάρι παρακολούθησε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της Άννας Βίσση στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο φινάλε του σχήματος. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους, καθώς ο φακός τούς εντόπισε να κρατά ο ένας σφιχτά το χέρι του άλλου.

Η ΜΑΝΤΩ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ !!

Οι εμφανίσεις της στο «Shamone», οι προσπάθειές της για διεθνή καταξίωση, η εμπειρία της από τη Eurovision, η αδυναμία που έχει στα δύο παιδιά της και η σχέση της με το θεσμό του γάμου. Μία από τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας, που μετράει ήδη 25 χρόνια καριέρας, η Μαντώ, αποκαλύπτει τις αλήθειες της ζωής της. Έχοντας ζήσει τη χρυσή εποχή της δισκογραφίας, μπορέσατε εύκολα να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της εποχής;Θέλοντας και μη, προσαρμόστηκα. Για μένα και για κάποιους άλλους καλλιτέχνες, που ζήσαμε άλλες συνθήκες, αυτή η μετάβαση είναι πιο επώδυνη. Δεν έχουμε πια τη δυνατότητα να βγάλουμε ένα cd ή ένα βινύλιο, που να μπορεί να το πιάσει ο κόσμος στα χέρια του, να το αγοράσει από ένα δισκοπωλείο. Η ηλεκτρονική εποχή έχει τα καλά και τα κακάτης. Στα κακά συγκαταλέγεται και η δισκογραφία, η οποία με την άυλη μορφή που έχει, δυστυχώς έχει γίνει πιο παγωμένη, πιο ψυχρή. Η υπερπροσφορά τραγουδιών, λόγω του Youtube και του ίντερνετ, έχει κάνει τη μουσική πιο απρόσωπη. Δυστυχώς, αυτή την εποχή ο κόσμος ακούει ό,τι να’ ναι, γιατί η μουσική πια δεν φιλτράρεται. Γνωρίζω ότι δεν είστε άνθρωπος που μιλάει ανοιχτά για την προσωπική σας ζωή. Σας ενοχλεί όταν τα media αναφέρονται σ’ αυτήν;Ευτυχώς, δεν το κάνουν και πολύ συχνά. Άλλωστε, η προσωπική μου ζωή ήταν πάντα πολύ ήρεμη. Δεν είχε ποτέ κάτι πιπεράτο, ώστε να ασχοληθούν μαζί της.Παρ’ όλα αυτά, έχετε προχωρήσει σε δύο γάμους και δύο διαζύγια...Ναι, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που θα δώσει τροφή για σχόλια. Είναι πράγματα πολύ προσωπικά και αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο κόσμος να μην μιλάει για την προσωπική, αλλά για την καλλιτεχνική μου ζωή. Με τα παιδιά μου φωτογραφήθηκα μόνο όταν ήταν πολύ μωρά. Ήταν το μόνο που επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνει.Θα τολμούσατε έναν τρίτο γάμο;Δύσκολα. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι στα σχέδιά μου. Ίσως, εάν γνώριζα τον άνθρωπο της ζωής μου, θα προχωρούσα σε γάμο ή συμβίωση. Ένας καλός γάμος είναι σαν το λαχείο. Πολλές φορές ξεκινάς πολύ θετικά με έναν άνθρωπο και ύστερα από κάποια χρόνια μπορεί να μην νιώθεις έτσι όπως περίμενες ή αυτός να βγάλει έναν άλλο εαυτό. Άλλες φορές, πάλι, κάποιοι γάμοι ξεκινάνε δειλά-δειλά και τελικά κρατάνε περισσότερο. Οπότε, είναι καθαρά θέμα τύχης.Νιώθετε ότι έχετε αγαπηθεί αρκετά στην προσωπική σας ζωή;Ναι, βεβαίως.

Η ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΣΤΟ YUPIII...

Η πρώτη live interactive διαδικτυακή εκπομπή με celebrities στην Ελλάδα είναι γεγονός – και είναι στο Yupiii: Μετά τη Μαρία Ηλιάκη και τον Γιώργο Σαμπάνη, που μίλησαν για όλα στους αναγνώστες του Yupiii, σειρά έχει η Κατερίνα Στικούδη. Η σέξι τραγουδίστρια έρχεται την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στις 21.00, ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σου και απαντά στις ερωτήσεις σου, τις οποίες θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις εκείνη τη στιγμή, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα live chat του Yupiii. Μπορείς επίσης να στείλεις από τώρα τις ερωτήσεις σου στο editors@yupiii.gr και να δεις την Κατερίνα Στικούδη να απαντά σε αυτές ζωντανά την Τετάρτη. Και, για εσένα που θα βρίσκεσαι στο Facebook εκείνη την ώρα, μπορείς να παρακαλουθήσεις τo Live Video Celebrity Chat μέσα από τη fan page του Yupiii. Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 21.00 μιλάμε ζωντανά με την Κατερίνα Στικούδη μέσα από το www.yupiii.gr!