Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Τα μυστικα της Γιωτας Τριγωνη για ενα τελειο σωμα σαν και το δικο της

Η ομορφη οδοντιατρος μας καλοσωρισε στο εξωχικο της στην ευβοια και μοιραστηκε μαζι μας τα μυστικα για ενα καλογυμνασμενο και υγειες σωμα σαν και το δικο της 1. Τρεις φορές τη βδομάδα δεν τρώμε μετά τις 6 το βράδυ (άντε μετά τις 8, αν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς). Είδη από τις 6 ο μεταβολισμός μας αρχίζει να μειώνεται και ότι βάζουμε στο στόμα μετά τις 8 αποθηκεύεται σαν λίπος. Τις υπόλοιπες μέρες τρώμε κανονικά το βραδινό αλλά φροντίζουμε να είναι κάτι ελαφρύ (ψάρι/ κρέας με λαχανικά, καλύτερα να αποφεύγουμε τους κακούς υδατάνθρακες το βράδυ). 2. Τρώμε πάντα πρωινό! Το χρειάζεται ο οργανισμός και το στομάχι μας! Το πιο βασικό: όταν πάρουμε πρωινό ο οργανισμός ξυπνά και αρχίζει να δουλεύει ο μεταβολισμός μας σωστά. Μερικές ιδέες για πρωινό: Δημητριακά ολικής αλέσεως με γάλα Φρουτοσαλάτα με dressing: 1 κουταλάκι μέλι διαλυμένο σε λίγο λεμόνι Ψωμί ολικής άλεσης με τυρί και γαλοπούλα 3. Αποφεύγουμε τα τηγανιτά, τους χυμούς και τα αναψυκτικά. 4. Μπορούμε να πιούμε άσπρο ή κόκκινο κρασί (αυτά έχουν λίγες θερμίδες και κάνουν καλό και στον οργανισμό μας). Ένα ποτηράκι την μέρα! 5. Τρώμε φρούτα κατά τη διάρκεια της μέρας και τα αποφεύγουμε το βράδυ. Αρκετά από αυτά δυσκολεύουν τη πέψη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πολύ θρεπτικά, με άριστες ιδιότητες για τον οργανισμό μας είναι τα φραγκοστάφυλα, mango, ανανάς, prunes. 6. Βάζουμε το πράσινο τσάι στην καθημερινότητά μας. Αυξάνει τον μεταβολισμό μας. Στο πράσινο τσάι μπορούμε να προσθέσουμε λίγο μέλι και λεμόνι για καλύτερη γεύση. 7. Μειώνουμε το αλάτι. Μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με πιπέρι, καυτερή πιπεριά, πάπρικα (τα οποία αυξάνουν και τις καύσεις) 8. Το ελαιόλαδο είναι πολύ καλό και αναγκαίο! Δεν το παραλείπουμε λοιπόν από τις σαλάτες μας. 9. Καφέ πίνουμε όσο θέλουμε αλλά χωρίς γάλα. Ο συνδυασμός αυτός μειώνει τον μεταβολισμό. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε μισό κουταλάκι μαύρη, ακατέργαστη ζάχαρη. Αν πάλι δεν μπορούμε να πιούμε τον καφέ χωρίς γάλα, τότε βάζουμε λίγο γάλα εβαπορέ όχι φρέσκο! 10. Γλυκά επιτρέπονται, σε μικρές ποσότητες όμως. Μην ξεχνάτε πως 1-2 κουταλιές από το αγαπημένο μας γλυκό δεν προσθέτουν ιδιαίτερες θερμίδες ενώ μπορεί να είναι ικανοποιητικές. 11. Ένα με δύο κομματάκια σοκολάτα υγείας τη μέρα. αυτο ειναι ενα προγραμμα χωρις στερησεις και με αποτελεσματα

Monica Bellucci και Vincent Cassel

Η απόφαση της Monica Bellucci να μετακομίσει στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου διαμένει το τελευταίο διάστημα ο διάσημος σύζυγός της, Vincent Cassel, ίσως ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τον γάμο της, όμως φαίνεται πως δεν απέδωσε καρπούς. Στις 26 Αυγούστου, η Ιταλίδα καλλονή ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Closer: "Ναι, ο Vincent κι εγώ χωρίζουμε. Οι ζωές μας απομάκρυναν τον έναν από τον άλλο. Ο έρωτας όμως θα μείνει για πάντα". Λίγες ώρες αργότερα, η υπεύθυνη επικοινωνίας του Cassel έπραξε το ίδιο: "Ο Vincent Cassel επιβεβαιώνει ότι χωρίζει κοινή συναινέσει από τη σύζυγό του Monica Bellucci". Οι δύο σούπερ σταρ της μεγάλης οθόνης είναι γονείς δύο κοριτσιών, της Deva, που ήρθε στο κόσμο το 2004 και της Léonie, που γεννήθηκε το 2010. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους και για μεγάλα χρονικά διαστήματα, η Bellucci και ο Cassel ζούσαν σε ξεχωριστά διαμερίσματα που διατηρούσαν στη Ρώμη, στο Λονδίνο και στο Παρίσι. Η σχέση ζευγαριού μπορεί να ήταν διαχειρίσιμη όσο οι μετακινήσεις περιορίζονταν εντός των ορίων της Γηραιάς Ηπείρου, όμως τα πράγματα άλλαξαν από τη στιγμή που ο 46χρονος ηθοποιός "ερωτεύτηκε" τη Βραζιλία. Στα τέλη του περασμένου έτους η 48χρονη Monica μετακόμισε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο μαζί με τις κόρες της, εφόσον ο έρωτας δεν αντέχει την απόσταση... Παρ΄ όλα αυτά, οι δηλώσεις που έκανε τον περασμένο Απρίλιο στο περιοδικό Grazia θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως προφητικές: "Ένας γάμος δεν ξέρουμε ποτέ πόσο θα διαρκέσει... Σήμερα μπορεί να λειτουργεί, αλλά σε έναν χρόνο... δεν ξέρω".

Μιχάλης Ασλάνης, ένα απτα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μόδας

Ο Μιχάλης Ασλάνης, ένα τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μόδας, γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1948. Οι γονείς του κατάγονταν από τη Σμύρνη. Σπούδασε στη σχολή Βακαλό στην Αθήνα σχέδιο και διακόσμηση.Ήταν από τους πρώτους Έλληνες σχεδιαστές που έφτιαξαν ατελιέ στο Κολωνάκι, το οποίο αργότερα μετέφερε στην Πλάκα. Είχε ιδιαίτερη προβολή από τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τις δεκαετίες του '80 και του '90 και ιδιαίτερα την τηλεόραση, καθότι ήταν ο πρώτος Έλληνας σχεδιαστής με διεθνή αναγνώριση αφού είχε κάνει επιδείξεις στο εξωτερικό όπως στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα, το Μονακό, την Κύπρο και αλλού. Το 2010 μετακόμισε στη Βραζιλία προκειμένου να κάνει μια καινούρια επιχειρηματική αρχή και να αποφύγει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Ωστόσο, το εγχείρημά του δεν στέφθηκε με επιτυχία, με αποτέλεσμα ο Μιχάλης Ασλάνης να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δες μερικές φωτογραφίες από τη ζωή και την μακρόχρονη καριέρα του, με τον σχεδιαστή να ποζάρει, δίπλα σε γνωστά ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού κόσμου και του κόσμου της Μόδας:

«Όχι, λοιπόν, δεν χωρίσαμε με τον Γιώργο»

Μόλις λίγες ημέρες μετά τις νέες φήμες για κρίση στη σχέση τους, που μάλιστα έκαναν λόγο για οριστικό ρήξη μετάξύ τους, ο Γιώργος Πρίντεζης και η Βιβή Τσιάμη έδωσαν τη δική τους απάντηση σε όσα γράφτηκαν. Η σύντροφος του Έλληνα μπασκετμπολίστα, μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», ξεκαθάρισε: «Όχι, λοιπόν, δεν χωρίσαμε με τον Γιώργο», ενώ εξήγησε: «Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε χωριστά διακοπές στη Μύκονο, κάτι που κάνουμε κάθε χρόνο, αφού πάμε ο καθένας παρέα με τους φίλους μας. Όταν πήγε ο Γιώργος στη Μύκονο με την παρέα του δεν μπορούσα έτσι κι αλλιώς να τον ακολουθήσω, γιατί έκανα θεραπείες στο πόδι μου που είχα σπάσει».

Γιατί ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε σε συναυλία με την Πάολα

Γ Γιατί ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε σε συναυλία με την Πάολα, στην Ερέτρια, απογοητεύοντας... 4500 μουσικόφιλους και fans που μαζεύτηκαν για να απολαύσουν το επιτυχημένο δίδυμο; Σύμφωνα με ελλαδικά sites, το περασμένο Σάββατο 24 Αυγούστου, ο Παντελής Παντελίδης και η Πάολα επρόκειτο να εμφανιστούν στην Ερέτρια, αλλά τελικά ο κόσμος απόλαυσε μόνο την Πάολα, η οποία έβγαλε όλο το πρόγραμμα μόνη της, τραγουδώντας για έξι ολόκληρες ώρες! Η απουσία του Παντελίδη εκνεύρισε τον κόσμο που κατέκλυσε το συναυλιακό χώρο, προκειμένου να απολαύσει τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά έμεινε στην αναμονή. Οι πιθανοί λόγοι της απουσίας του είναι δύο: - Οι διοργανωτές, σε μια προσπάθεια για μεγαλύτερη προσέλευση του κοινού και μεγαλύτερο κέρδος, υποσχέθηκαν τον Παντελή Παντελίδη, παραπλανώντας τον κόσμο. - Η εμφάνιση του ακυρώθηκε λόγω εφόδου του ΣΔΟΕ, που έγινε από τις 23:00'. Η επίσημη τοποθέτηση, ωστόσο, εκ μέρους των διοργανωτών, είναι ότι ο Παντελίδης χρειάστηκε να φύγει άρον-άρον για την Κύπρο, την τελευταία στιγμή, έτσι δε θα μπορούσε με τίποτε να προλάβει τη συναυλία.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης.

Τη βάφτιση της μικρής τους κόρης, λίγο πριν συμπληρώσει δύο χρόνια ζωής, οργανώνουν αυτό το διάστημα η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα του Star και αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της τελετής: «Η βάφτιση θα γίνει στην Κοίμηση της Θεοτόκου στη Βούλα στις 15 Σεπτεμβρίου. Θα την ονομάσουμε Ερωφίλη – Ευαγγελία». Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης αποκάλυψε και το όνομα της νονάς της μικρής: «Η νονά θα είναι μια πολύ καλή μας φίλη και φίλη της Νίνας, η Σόφη Πασχάλη». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νίνα Λοτσάρη διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, παρά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της, ενώ εκείνος για την προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο σχολίασε «Η ζωή είναι ταξίδι. Καλά τα είχε πει ο Όμηρος. Τώρα αν πέσεις πάνω σε λωτοφάγους, σε ένα σωρό άλλες στρίγγλες, όρνια κλπ τα αποφεύγεις, κάνεις τα λάθη σου, μαθαίνεις και προσπαθείς να συνεχίσεις το ταξίδι. Εγώ σ' αυτή τη φάση είμαι».

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για την εμπειρία της στον διαγωνισμό της Eurovision, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια στα επαγγελματικά της, αλλά και για την προσωπική της ζωή. «Η Eurovision είναι ένα μεγάλο και εντυπωσιακό μουσικό γεγονός. Φέτος έμαθα πολλά πράγματα που δεν γνώριζα. Παρακολουθούσα τον διαγωνισμό, που πάντα μου άρεσε, όπως όλος ο κόσμος, αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες. Δυστυχώς, όμως, όσα περισσότερα χρήματα διαθέτεις, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να εντυπωσιάσεις. Οι συμμετοχές κοστίζουν σε κάθε χώρα αναλογικά του μεγέθους και του πληθυσμού της. Όπως, για παράδειγμα, οι έξι χώρες που μπήκαν κατευθείαν στον τελικό. Η καθεμία, εκτός από τη Σουηδία που κέρδισε πέρυσι, για τη συμμετοχή και της μόνο πλήρωσε μισό εκατομμύριο ευρώ. Το ίδιο έκανε και η Ισπανία που περνάει οικονομική κρίση. Κάθε ειδικό εφέ πληρώνεται αδρά. Κάθε πύρρος φωτιάς στοίχιζε πέντε χιλιάδες ευρώ. Ευτυχώς, ο ανεμιστήρας που ζήτησα εγώ δεν κόστιζε. Πάλι καλά, ο αέρας… ήταν τσάμπα. Δυστυχώς, όταν τα χρήματα μπαίνουν στη μέση, παίζονται πολλά. Αυτή η διαπίστωση, βέβαια, δεν είναι δικαιολογία για τον αποκλεισμό μου από τον τελικό» δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό. Στη συνέχεια, χωρίς βέβαια να αναφέρει λεπτομέρειες, η Δέσποινα Ολυμπίου εξέφρασε την πικρία της για συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στη διάρκεια της καριέρας της: «Δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος, αλλά μου αρέσει η δικαιοσύνη. Ελπίζω και εύχομαι όποιος φέρεται ύπουλα και άδικα, να του το ανταποδώσει η ζωή με τον ίδιο τρόπο. Ο κόσμος είναι γεμάτος φοβισμένους, ανασφαλείς, ψεύτες, που για να σώσουν το τομάρι τους τσαλαπατούν τους άλλους. Δεν ξέρουν, όμως, ότι έτσι με την πάροδο του χρόνου, μένουν μόνοι τους. Έφαγα πολλή λάσπη, αλλά δεν λερώνομαι». Η Δέσποινα Ολυμπίου παραδέχτηκε ακόμα πως ήρθε κάποια στιγμή αντιμέτωπη με την κατάθλιψη: «Η κατάθλιψη έχει πολλά πρόσωπα. Αρκετοί από εμάς μπορεί να πέρασαν ή να βιώνουν ένα είδος κατάθλιψης και να μην το έχουν συνειδητοποιήσει. Εγώ ευτυχώς έχω δυνατό μηχανισμό επιβίωσης και την τάση να αναλύω, να εμβαθύνω και να μάχομαι. Έχω πείσμα και λογική. Πέρασα από αυτό το στάδιο και άλλαξα τη ζωή μου με αρκετή δυσκολία. Πέταξα ό,τι με εγκλώβιζε και με έκανε δυστυχισμένη, αλλά και τη μορφή της κατάθλιψης που με βάραινε». Τέλος, με αφορμή την αναφορά του δημοσιογράφου στη σχέση της με τον Πάνο Δούκα που έχει ανανεώσει την προσωπική της ζωή, η ίδια ανέλυσε πώς σκέφτεται τη ζωή της στο μέλλον: «Δεν με νοιάζει το μέλλον, αλλά το τώρα. Τα υπόλοιπα θα μας τα φανερώσει η ζωή, ο Θεός ή το πεπρωμένο».

Tattoo Mania: Το body art της Cheryl Cole στα οπίσθιά της και άλλα διάσημα τατουάζ!

0 Το είχαμε πρωτοδεί σε φωτογραφίες από την συναυλία της με τις Girl Aloud: H Cheryl Cole ‘χτύπησε’ ένα τεράστιο τατουάζ που καλύπτει όλη την περιοχή των οπισθίων της και το κάτω μέρος της πλάτης της. Ο tattoo artist που κόσμησε το σώμα της Cheryl, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει πώς είναι το τατουάζ ολοκληρωμένο, αφού μέχρι στιγμής είχαμε δει μόνο μικρά σημεία από το σχέδιο. Πρόκειται για ένα τατουάζ μαύρου και κόκκινου χρώματος και απεικονίζει τριαντάφυλλα. Η όμορφη τραγουδίστρια έδωσε μάλιστα λεπτομέρειες στους φίλους της στο Twitter γράφοντας πως η όλη διαδικασία κράτησε 7 με 8 μήνες, ενώ μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσε και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Όσο για την προτίμησή της στα τριαντάφυλλα, είπε πως πάντα της άρεσαν πολύ αλλά υπάρχει και ένα προσωπικό νόημα πίσω από το σχέδιο. Η Cheryl παραδέχτηκε ότι στη φωτογραφία που δείχνει ολόκληρο το σχέδιο ποζάρει η ίδια, με το τατουάζ να φαίνεται ολόκληρο αφού φοράει μόνο ένα μικροσκοπικό, ροζ εσώρουχο. Ο tattoo artist έγραψε κάτω από τη φωτογραφία πως η πελάτισσά του δεν πόνεσε κι ήταν πολύ δυνατή. Η 30χρονη τραγουδίστρια κάλυψε με αυτό το σχέδιο ένα παλιότερο τατουάζ πεταλούδας που είχε μεγάλη σημασία για αυτήν, όμως πλέον το καινούριο body art της σηματοδοτεί μια ‘νέα αρχή’. Η Cheryl Cole δεν σκέφτεται να αποκτήσει κι άλλο τατουάζ, όμως πολλοί celebrities της showbiz δεν έχουν μείνει μόνο σε ένα. Από την Rihanna και τον Robbie Williams που έχουν γεμίσει το σώμα τους με εντυπωσιακά σχέδια μέχρι τη Lilly Collins και τη Scarlett Johansson που επέλεξαν κάτι πιο διακριτικό, οι celebrities στηρίζουν την body art κουλτούρα και την επιδεικνύουν! Το τατουάζ της Cheryl Cole Η Lady Gaga έχει έναν άγγελο κρυμμένο κάτω από τα μαλλιά της Η Scarlett Johansson επιδεικνύει το “τυχερό” τατουάζ της Ούτε ο Justin Bieber δεν ξέφυγε από την μανία ης showbiz για τα τατουάζ Εντυπωσιακά τατουάζ κοσμούν το σώμα του Robbie Williams Η Rihanna δεν έμεινε μόνο σε ένα τατουάζ! Ο Colin Farrell είναι ακόμα πιο σέξι όταν δείχνει τα τατουάζ του Η Selena Gomez προτίμησε ένα πιο διακριτικό τατουάζ Η Lily Collins δεν χάνει καθόλου από την κομψότητά της όταν επιδεικνύει το τατουάζ της Δύο τατουάζ στα χέρια της έκανε η Miley Cyrus Πολύ εντυπωσιακό το τατουάζ της Rita Ora Πηγή: joytv.gr

Νίκος Οικονομόπουλος Πρεμιέρα με τη Βίκυ Κάβουρα στο πλευρό του

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επέστρεψε στην πίστα του «ΘΕΑ» αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο. Οι δυο τραγουδιστές έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής και ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου ήταν και η σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή, Βίκυ Κάβουρα. Η νεαρή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του Star δεν αρνήθηκε το ειδύλλιό της με τον τραγουδιστή, αλλά δήλωσε ενοχλημένη από την προβολή των προσωπικών τους στιγμών από την απόδραση τους στην Αίγινα, καθώς η ίδια δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία των φωτογράφων στην παραλία. «Με πείραξε γιατί ήταν πολύ προσωπικές οι στιγμές, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό» δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επιστρέφουν δυναμικά στην πρωινή ζώνη

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επιστρέφουν δυναμικά στην πρωινή ζώνη, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, και όπως αποκαλύπτει η «Real News» φαίνεται πως έχουν κλείσει και οι συνεργάτες που θα τους πλαισιώσουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, τα άτομα που θα βρεθούν στο πλευρό του διάσημου τηλεοπτικού διδύμου είναι η Μαίρη Συνατσάκη, που επιστρέφει στην παρέα τους μετά από μία τηλεοπτική σεζόν, αλλά και ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός τραγουδιστής, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αξίζει να σημειωθεί πως είχε βρεθεί και στο παρελθόν στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, όταν αντικατέστησαν μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη στην τελευταία άδοξη σεζόν του «Πρωινού Καφέ». Η συμφωνία των δύο νέων συνεργατών του ανανεωμένου πρωινού αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ παράλληλα η Σάσα Σταμάτη θεωρείται και επισήμως πλέον μέλος της παρέας της εκπομπής. Ακόμα, δεδομένα πρόσωπα για το «Πρωινό ΑΝΤ1» θεωρούνται η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η Γιωτα Τριγωνη στην ικαρια με τον συντροφο της !!

Η Γιωτα Τριγωνη στην ικαρια με τον συντροφο της !! Στην ικαρια βρίσκεται αυτές τις μέρες η όμορφη οδοντίατρος Γιωτα Τριγωνη συνοδευόμενη πάντα απο τον σύντροφο της! Η Γιωτα έφτασε στο νησι με την θαλαμηγο του συντρόφου της και θα παραμεινουνε στο νησι για μια εβδομάδα.το ζευγάρι επιλέγει κάθε χρόνο σχεδον να ξεκουράζεται και να διασκεδάζει στην ικαρια αφου το νησι αυτο είναι γνωστο για τις χαλαρές και ομορφες ξεγνοιαστες διακοπές !η οδοντίατρος και πολιτικός θα συνεχίσει την κρουαζιέρα της μέχρι και τις 27 Αυγούστου και στην συνέχεια θα βρεθεί στα κεντρικά της συγγρου για να ρυθμίσει την καινούργια της πολιτικη θέση !

Έναν νέο έρωτα φαίνεται πως βρήκε η Αθηνά Οικονομάκου

Έναν νέο έρωτα φαίνεται πως βρήκε η Αθηνά Οικονομάκου Έναν νέο έρωτα φαίνεται πως βρήκε η Αθηνά Οικονομάκου, λίγο καιρό μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Ησαΐα Ματιάμπα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso». Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευα, η νεαρή ηθοποιός βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Μύκονο (όπου την είχε εντοπίσει πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του Yupiii) και απολαμβάνει το νέο της ειδύλλιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο στη Μύκονο Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζει και εργάζεται μόνιμα στο νησί και αυτός είναι ο λόγος που η Αθηνά Οικονομάκου απόλαυσε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Μιχάλης Χατζηγιάννης τον ερχόμενο χειμώνα, πρωταγωνιστώντας για πρώτη φορά σε μιούζικαλ.

Ένα νέο βήμα στην επαγγελματική του πορεία είναι έτοιμος να κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τον ερχόμενο χειμώνα, πρωταγωνιστώντας για πρώτη φορά σε μιούζικαλ. Ο Κύπριος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης θα λάβει μέρος στο μιούζικαλ «Άννυ» που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην οδό Πειραιώς σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα υποδυθεί, όπως αναφέρει το περιοδικό HELLO, έναν αυστηρό επιχειρηματία που η ζωή του αλλάζει ριζικά αφού συναντήσει ένα μικρό κοριτσάκι, την Άννυ. Η Άννυ έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και το ρόλο της δύστροπης διευθύντριάς του θα έχει αρχικά η Άννα Παναγιωτοπούλου και από τη νέα χρονιά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα, συμπρωταγωνίστρια του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός, στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, θα έχει τον ρόλο της κρυφά ερωτευμένης γραμματέα του επιχειρηματία που θα υποδύεται ο γνωστός τραγουδιστής.

MTV VMAs 2013: Την Κυριακή η τελετή απονομής

MTV VMAs 2013: Την Κυριακή η τελετή απονομής ΑΘΗΝΑ 24/08/2013 Άνευ οικοδεσπότη θα πραγματοποιηθεί η 30ή τελετή απονομής των MTV VMAs, ωστόσο οι διοργανωτές των φετινών μουσικών βραβείων υπόσχονται ένα πλούσιο θέαμα δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στις live εμφανίσεις αστέρων, όπως η Katy Perry, η Lady Gaga και ο Justin Timberlake. Μετά από τρεις συνεχόμενες τελετές απονομής στην Πόλη των Αγγέλων, η φετινή διοργάνωση μεταφέρεται στη Νέα Υόρκη. Τα φετινά βραβεία θα απονεμηθούν την Κυριακή 25 Αυγούστου στο Barclays Center του Μπρούκλιν. Η αφρόκρεμα της διεθνούς μουσικής σκηνής αναμένεται να παρελάσει στο κόκκινο χαλί των 2013 MTV Video Music Awards. Ποιοι θα τραγουδήσουν live στη σκηνή; Το μουσικό κανάλι έχει ανακοινώσει ότι οι Ariana Grande, Austin Mahone, Bruno Mars, Drake, Justin Timberlake, Kanye West, Katy Perry, Lady Gaga, Macklemore, Miley Cyrus, Robin Thicke και Ryan Lewis θα πραγματοποιήσουν live εμφανίσεις. Σύμφωνα με τον διάσημος Αμερικανό παρουσιαστή Stephen Colbert, οι Daft Punk ετοιμάζουν μια εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή Barclays Center, ενώ η εφημερίδα New York Post αναφέρει ότι οι NSync θα επανενωθούν ειδικά για την κυριακάτικη τελετή απονομής. Ωστόσο, οι διοργανωτές δεν έχουν επιβεβαιώσει τις παραπάνω εμφανίσεις. Όσο για τα φαβορί της βραδιάς, οι καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν έχοντας συγκεντρώσει από έξι υποψηφιότητες είναι ο Justin Timberlake και οι Macklemore & Ryan Lewis. Μία νέα κατηγορία έχει προστεθεί στα MTV VMAs 2013, αυτή του Καλύτερου Καλοκαιρινού Τραγουδιού. Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να στηρίξουν το single που τραγουδούσαν συνεχώς το φετινό καλοκαίρι μπορούν να το κάνουν στην online ψηφοφορία που διεξάγεται στο www.mtv.com/ontv/vma. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ειδικό βραβείο "Michael Jackson Video Vanguard Award" θα απονεμηθεί φέτος στον Justin Timberlake. Όπως έχει ανακοινωθεί, το βραβείο θα παρουσιάσει και θα απονείμει στον 32χρονο καλλιτέχνη ο Jimmy Fallon. Ακολουθεί η λίστα με τις υποψηφιότητες: Artist To Watch Austin Mahone, "What About Love" Iggy Azalea, "Work" The Weeknd, "Wicked Games" Twenty One Pilots, "Holding On To You" Zedd feat. Foxes, "Clarity" Best Pop Video Bruno Mars, "Locked Out of Heaven" Fun., "Carry On" Justin Timberlake, "Mirrors" Miley Cyrus, "We Can't Stop" Selena Gomez, "Come and Get It" Best Hip Hop Video A$AP Rocky feat. Drake, 2 Chainz and Kendrick Lamar, "F**kin' Problems" Drake, "Started From The Bottom" J. Cole feat. Miguel, "Power Trip" Kendrick Lamar, "Swimming Pools (Drank)" Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton, "Can' t Hold Us" Best Male Video Bruno Mars, "Locked Out of Heaven" Ed Sheeran, "Lego House" Justin Timberlake, "Mirrors" Kendrick Lamar, "Swimming Pools (Drank)" Robin Thicke feat. T.I. and Pharrell, "Blurred Lines" Best Female Video Demi Lovato, "Heart Attack" Miley Cyrus, "We Can't Stop" Pink feat. Nate Ruess, "Just Give Me A Reason" Rihanna feat. Mikky Ekko, "Stay" Taylor Swift, "I Knew You Were Trouble" Best Video With A Social Message Beyoncé, "I Was Here" Kelly Clarkson, "People Like Us" Macklemore & Ryan Lewis feat. Mary Lambert, "Same Love" Miguel, "Candles in the Sun" Snoop Lion feat. Drake & Cori B., "No Guns Allowed" Best Collaboration Calvin Harris feat. Ellie Goulding, "I Need Your Love" Justin Timberlake, feat. Jay-Z, "Suit & Tie" Pink feat. Nate Ruess, "Just Give Me A Reason" Pitbull feat. Christina Aguilera, "Feel This Moment" Robin Thicke feat. T.I. and Pharrell, "Blurred Lines" Best Rock Video Fall Out Boy, "My Songs Know What You Did in the Dark (Light Em Up)" Imagine Dragons, "Radioactive" Mumford & Sons, "I Will Wait" Thirty Seconds To Mars, "Up in the Air" Vampire Weekend, "Diane Young" Video of the Year Bruno Mars, "Locked Out of Heaven" Justin Timberlake, "Mirrors" Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz, "Thrift Shop" Robin Thicke feat. T.I. and Pharrell, "Blurred Lines" Taylor Swift, "I Knew You Were Trouble" Best Art Direction Alt-J, "Tesselate" Capital Cities, "Safe and Sound" Janelle Monae feat. Erykah Badu, "Q.U.E.E.N" Lana Del Rey, "National Anthem" Thirty Seconds To Mars, "Up in the Air" Best Choreography Bruno Mars, "Treasure" Chris Brown, "Fine China" Ciara, "Body Party" Jennifer Lopez feat. Pitbull, "Live It Up" will.i.am feat. Justin Bieber, "#thatPOWER" Best Cinematography A-Trak & Tommy Trash, "Tuna Melt" Lana Del Rey, "Ride" Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton, "Can't Hold Us" Thirty Seconds To Mars, "Up in the Air" Yeah Yeah Yeahs, "Sacrilege" Best Direction Drake, "Started From The Bottom" Fun., "Carry On" Justin Timberlake feat. Jay-Z, "Suit & Tie" Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton, "Can't Hold Us" Yeah Yeah Yeahs, "Sacrilege" Best Editing Calvin Harris feat. Florence Welch, "Sweet Nothing" Justin Timberlake, "Mirrors" Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton, "Can't Hold Us" Miley Cyrus, "We Can't Stop" Pink feat. Nate Ruess, "Just Give Me A Reason" Best Visual Effects Capital Cities, "Safe and Sound" Duck Sauce, "It's You" Flying Lotus, "Tony Tortures" Skrillex feat. the Doors "Breakn' a Sweat" The Weeknd "Wicked Games"

O Ben Affleck έρχεται για άλλη μια φορά να αποδείξει τις... υπερδυνάμεις του!

Η εταιρεία Warner Bros προχώρησε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση O Ben Affleck έρχεται για άλλη μια φορά να αποδείξει τις... υπερδυνάμεις του! Δέκα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στην ταινία «Daredevil», ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον super ήρωα «Batman», αντικαθιστώντας τον Christian Bale. Μάλιστα η εταιρεία Warner Bros προχώρησε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση την Πέμπτη, αφού καιρό τώρα οι φήμες ήθελαν τον ηθοποιό να γίνεται ο νέος «Batman». Τον τίτλο της ταινίας μπορεί να μην τον ξέρουμε αλλά η ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί προβλέπει την κυκλοφορία της στις 17 Ιουλίου του 2014. Αναρτήθηκε από voicegt στις 8/24/2013 04:51:00 μ.μ.

Η Φίνος Φιλμ "απελευθερώνει" τις ταινίες της

Ελεύθερα διαθέσιμες και σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου θα είναι πλέον οι ταινίες της Φίνος Φιλμ, στο YouTube, στη διεύθυνση www.youtube.com/user/FinosFilmsChannel. Όπως έγινε γνωστό, οι ταινίες της Φίνος Φιλμ θα ανεβαίνουν σταδιακά, ενώ σύντομα θα υπάρχει και η δυνατότητα αναζήτησης σε πολύτιμο αρχειακό υλικό, όπως ιστορικά στοιχεία και φωτογραφίες που έχουν αποκατασταθεί και ψηφιοποιηθεί. Ο Φιλοποίμην Φίνος ίδρυσε την εταιρεία το 1942 και μέχρι τον θάνατό του το 1977 λειτούργησε αδιάκοπα. Έπειτα, η εταιρεία ασχολήθηκε κυρίως με την ενοικίαση των ταινιών της και την εκμετάλλευση των πλατό της. Τελευταία παραγωγή του Φίνου ήταν η ταινία «Ο κυρ-Γιώργης εκπαιδεύεται» (1977), με πρωταγωνιστή τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη. Μετά τον θάνατο της συζύγου του Φίνου, Τζέλας, το 2010, η περιουσία του περιήλθε στους κληρονόμους του, Γιώργο Τσαγκαράκη, διευθυντή της Φίνος Φιλμ, και τα τρία ανίψια του Φίνου. Ο συνολικός αριθμός των παραγωγών της εταιρείας ανήλθε στις 196, ενώ σε 8 ταινίες είχε αναλάβει τη διανομή. Στα χρόνια που λειτουργούσε (1943 - 1977) ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο της ανατολικής Μεσογείου. Κάθε ταινία που ανεβαίνει στο Ίντερνετ συνοδεύεται από πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της, ή και τα εισιτήρια που έκοψε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η πιο πρόσφατη από αυτές που ανέβηκαν είναι η δραματική «Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω», με τους Κώστα Καζάκο και Αντώνη Αντωνόπουλο, η οποία μέσα σε δύο εβδομάδες έχει ήδη ξεπεράσει τις 3.500 "προβολές".

η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το ατύχημα που είχε στη θάλασσα της Πάρου.

Το υπέροχο καλικαίρι που περνά στην Πάρο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, με τον σύζυγό της Μανώλη, την κόρη της και πολλούς καλούς φίλους, ήρθε να επισκιάσει το ατύχημα που είχε στη θάλασσα της Πάρου. Η αγαπημένη μαγείρισσα σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, παραπάτησε και έπεσε με δύναμη πάνω στα βράχια. Όπως είπε η ίδια στη Σάσα Σταμάτη… «Χτύπησα με πολύ δύναμη, όμως δεν έδωσα καμία σημασία. Να φανταστείς στη συνέχεια έκανα πολλές χειρωνακτικές εργασίες, με αποτέλεσμα να κάνω μεγάλη ζημιά στο δεξί χέρι. Έχω σπάσει τον χόνδρο και είμαι σε νάρθηκα εδώ και πολλές ημέρες. Κάνω φυσικοθεραπείες, το ξεκουράζω πολύ για να επανέλθω και να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Έχω πάθει ρήξη χόνδρων τριών σημείων στον καρπό. Για να μου περάσει θέλει πλήρη ακινησία». Η Αργυρώ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του φυσικοθεραπευτή της, αφού το ατύχημά της μπορεί αν δεν προσέξει να τη στείλει στο χειρουργείο, κάτι που προσπαθεί να αποφύγει με νύχια και με δόντια. Το χέρι της θα χρειαστεί να παραμείνει για άλλες 15 ημέρες σε νάρθηκα, αλλά η Αργυρώ θα είναι πανέτοιμη για να αναλάβει θέση δίπλα στη Φαίη και τον Γιώργο, όταν ξεκινήσει η εκπομπή τους στον ΑΝΤ1. Πηγή: fthis.gr

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Η Γιωτα Τριγωνη στην ικαρια με τον συντροφο της !!

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 Στην ικαρια βρίσκεται αυτές τις μέρες η όμορφη οδοντίατρος Γιωτα Τριγωνη συνοδευόμενη πάντα απο τον σύντροφο της! Η Γιωτα έφτασε στο νησι με την θαλαμηγο του συντρόφου της και θα παραμεινουνε στο νησι για μια εβδομάδα.το ζευγάρι επιλέγει κάθε χρόνο σχεδον να ξεκουράζεται και να διασκεδάζει στην ικαρια αφου το νησι αυτο είναι γνωστο για τις χαλαρές και ομορφες ξεγνοιαστες διακοπές !η οδοντίατρος και πολιτικός θα συνεχίσει την κρουαζιέρα της μέχρι και τις 27 Αυγούστου και στην συνέχεια θα βρεθεί στα κεντρικά της συγγρου για να ρυθμίσει την καινούργια της πολιτικη θέση !

Λαμπίρη Με νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ;

Λαμπίρη Με νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ; Χριστίνα Παρελθόν αποτελεί το Star για την επαγγελματική πορεία της Χριστίνας Λαμπίρη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso». Η παρουσιάστρια που σχεδόν για μία δεκαετία ήταν ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα του σταθμού αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν, να γυρίσει σελίδα και έτσι βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή της στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Λαμπίρη έχει ήδη δεχτεί πρόταση από τον Σταμάτη Μαλέλη για να ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Η γνωστή παρουσιάστρια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πρόκειται να παρουσιάσει μια lifestyle εκπομπή, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό σε ποια ζώνη πρόκειται να προβληθεί, εφόσον συμφωνήσουν οι δυο πλευρές. Παράλληλα, βέβαια, ο Σταμάτης Μαλέλης εξετάζει και το ενδεχόμενο η Χριστίνα Λαμπίρη να αναλάβει και την πρωινή ζώνη με μια infotainment εκπομπή, μετά το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί και αντιμέτωπη με την Ελένη Μενεγάκη στη ζώνη 1-3 που επίσης είναι κενή στο κανάλι του Φαλήρου.

Κατηγορούμενη για κατάχρηση δημοσίου χρήματος η Αθηνά Ωνάση

Οι περιπέτειες δεν έχουν τελειωμό για την Αθηνά Ωνάση, καθώς έχει να αντιμετωπίσει την εμπλοκή του ονοματός της σε δύο αγωγές κατάχρησης δημοσίου χρήματος στη Βραζιλία. Μάλιστα, αν τελικά ο εισαγγελέας αποφασίσει να παραπεμφθεί η υπόθεση σε δίκη, κάτι που πολλοί εκτιμούν πως θα γίνει άμεσα, τότε η χρυσή κληρονόμος θα κληθεί να λογοδοτήσει για το πώς διαχειρίστηκε κρατικά κονδύλια ύψους 10 εκατ. ρίαλ (3,2 εκατ. ευρώ). Ποσό που της δόθηκε τμηματικά το 2009, το 2010 και το 2011 για τους αγώνες Athina Onassis Horse Show που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο ρόλος του προέδρου της ΜΚΟ Οι δυο αγωγές κατατέθηκαν από το Δημόσιο εναντίον γνωστών κυβερνητικών στελεχών της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα στρέφονται εναντίον της ΜΚΟ Superar, αλλά και του δημοτικού οργανισμού Riotur του Ρίο ντε Τζανέιρο, με τις οποίες κινδυνεύουν να πάνε σε δίκη συνολικά επτά άτομα. Μεταξύ αυτών ο δήμαρχος του Ρίο Eduardo Paes, ο γενικός γραμματέας Τουρισμού Antonio Pedro Figueira de Mello, ο γ.γ. Προσωπικού Regis Fichtner, ο πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Instituto Superar Marco Malafaia, αλλά και ο πρώην γ.γ. Αθλητισμού και γ.γ. της μη κυβερνητικής οργάνωσης Marcia Lins.

Ελληνική σημαία στην κορυφή των 6243 μέτρων

Τέσσερις Έλληνες, ο Γιώργος Βουτυρόπουλος, ο Νίκος Λαζανάς, ο Πάνος Αθανασιάδης και ο Νίκος Τρούπης, κατέκτησαν τις κορυφές των Ιμαλαΐων στήνοντας την ελληνική σημαία στα 6.243 μέτρα, στην κορυφή που ονόμασαν «Χαμένο Μαργαριτάρι». Οι τέσσερις Έλληνες ορειβάτες, αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σκαρφάλωσαν σε μια κατακόρυφη απότομη κορυφή ενώ κοιμόντουσαν κάτω από χιονισμένους βράχους. Ο Γιώργος Βουτυρόπουλος, ο Νίκος Λαζανάς, ο Πάνος Αθανασιάδης και ο Νίκος Τρούπης, οργάνωναν για μήνες το ταξίδι τους και κατάφεραν να ταξιδέψουν μέχρι τα Ιμαλάια και να κατακτήσουν τις κορυφές Κατκάτ Κανγκρί (6.148 μέτρα), Χαμένο Μαργαριτάρι (6.243 μέτρα), Σκίλμα Κανγκρί (6.020 μέτρα) και Λάμα Σου (5.947 μέτρα). Σύμφωνα με όσα λένε οι ίδιοι, η ανάβαση αποδείχθηκε επικίνδυνη και εξουθενωτική, καθώς στα τελευταία 200 μέτρα, υπήρχαν στα δεξιά τους 1.000 περίπου μέτρα κατακόρυφου γκρεμού. Οι ριψοκίνδυνοι Έλληνες άφησαν τα ίχνη τους στην κορυφή που πρώτοι κατέκτησαν, στο «Μαύρο Μαργαριτάρι», καθώς εκτός από την ελληνική σημαία σχεδίασαν και έναν μικρό...κούκο από πέτρες.

Μουσικό παρών δίνει και φέτος στην Πάτρα η Χάρις Αλεξίου

. Μουσικό παρών δίνει και φέτος στην Πάτρα η Χάρις Αλεξίου. Στις 29 Αυγούστου εμφανίζεται στο Ρωμαίκο Ωδείο, ατο πλαίσιο του 32ου Φεστιβάλ Πάτρας, με παλιά και καινούργια τραγούδια στο ρεπερτόριό της. Με εξαιρετική αγάπη και ενθουσιασμό υποδέχθηκε το κοινό τη Χάρις Αλεξίου μαζί με τη νέα μουσική μπάντα, τους «Nouveau Sextet» (κορυφαίους Έλληνες σολίστες) που κατέκλυσε τα ανοιχτά θέατρα στις πρώτες sold-out συναυλίες του καλοκαιριού. Περισσότεροι από 30.000 θεατές αγκάλιασαν το δυναμικό ξεκίνημα της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας της ξεκινώντας με την πρώτη συναυλία του καλοκαιριού στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και συνεχίζοντας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, τον Βόλο, τη Βέροια, τη Σκύδρα, την Πετρούπολη, την Καβάλα και στα Τρόπαια Γορτυνίας. Ένα μουσικό ταξίδι που συνεχίζεται τον Αύγουστο (Μουδανιά, Δίον, Ζάκυνθος, Αρχαία Ολυμπία, Σκάλα Λακωνίας, Χανιά, Ηράκλειο, Λειβαδιά, Πάτρα) και τον Σεπτέμβριο (Θεσσαλονίκη, Βύρωνας, Βεάκειο) σε όλη την Ελλάδα. “Έμαθα να ζω και στους δύο κόσμους ,στην Δύση και στην Ανατολή” λέει η Χάρις Αλεξίου για την παράσταση που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, την περασμένη άνοιξη. Για περισσότερες από δυο ώρες ερμηνεύει τραγούδια νέα, παλιά, μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα, δοσμένα με ένα καινούργιο άκουσμα, αλλά και τραγούδια από το νέο της album η «Τρίπλα», που με την αμεσότητα της ερμηνείας της συνθέτουν το σκηνικό για τις πιο ατμοσφαιρικές νύχτες του καλοκαιριού μας. “Η ΤΡΙΠΛΑ” είναι μια δισκογραφική έκδοση με 14 ανέκδοτα τραγούδια που έρχεται να εκφράσει τον παλμό της σε μια εποχή που έχουμε μεγάλη ανάγκη να ξαναβρεθούμε, να ελπίσουμε αλλά και να μοιραστούμε συναισθήματα και σκέψεις. Μέσα από τα λόγια του Μανώλη Ρασούλη και τις ερμηνείες της Χάρις Αλεξίου άλλωστε πολλές φορές βρήκαμε καταφύγιο. H Χάρις Αλεξίου συναντά τον Μανώλη Ρασούλη στο σήμερα σε ένα αναπάντεχο ταξίδι με συνοδοιπόρους συνθέτες, παλιούς του φίλους μιας ζωής που μοιράστηκαν την έμπνευσή του και εντάχθηκαν στο πλευρό του. Βάσω Αλαγιάννη, Πέτρος Βαγιόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Leon Y. Poliker και ο Ορφέας Περίδης που ήταν ο τελευταίος συνοδοιπόρος του Μανώλη Ρασούλη και στις ζωντανές του παραστάσεις. Οι έξι ετερόκλητοι μουσικοί που την συνοδεύουν (παίζουν περισσότερα από είκοσι όργανα και τραγουδούν μαζί της) την αγκαλιάζουν με ένα μαγικό έθνικ-τζαζ ήχο. “Η ΤΡΙΠΛΑ” Μια δισκογραφική έκδοση με 14 ανέκδοτα τραγούδια που έρχεται να εκφράσει τον παλμό της σε μια εποχή που έχουμε μεγάλη ανάγκη να ξαναβρεθούμε, να ελπίσουμε αλλά και να μοιραστούμε συναισθήματα και σκέψεις. Μέσα από τα λόγια του Μανώλη Ρασούλη και τις ερμηνείες της Χάρις Αλεξίου άλλωστε πολλές φορές βρήκαμε καταφύγιο. H Χάρις Αλεξίου συναντά τον Μανώλη Ρασούλη στο σήμερα σε ένα αναπάντεχο ταξίδι με συνοδοιπόρους συνθέτες, παλιούς του φίλους μιας ζωής που μοιράστηκαν την έμπνευσή του και εντάχθηκαν στο πλευρό του. Βάσω Αλαγιάννη, Πέτρος Βαγιόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Leon Y. Poliker και ο Ορφέας Περίδης που ήταν ο τελευταίος συνοδοιπόρος του Μανώλη Ρασούλη και στις ζωντανές του παραστάσεις.Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής, με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο. Ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval Ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο. Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο Ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α) Από τα νέα της τραγούδια όπως «Οι στιγμές», « Το δεδομένο», ως τα, «Οι φίλοι μου Χαράματα», «Πανσέληνος», «13 φωτιές», «Δι’Ευχών» και τα «Δημοτικά» η Χάρις Αλεξίου μαγεύει και μαγεύεται με τους μουσικούς της αυτό το καλοκαίρι και εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε το τραγούδι της ψυχής της. ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Ενορχηστρώσεις : ΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Σχεδιασμός φωτισμών: ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΝΑΝΟΣ Τον ήχο επιμελούνται : ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ Τιμές εισιτηρίων Γενική Είσοδος 18€ Φοιτητικό, Άνεργοι €15 Εισιτήρια προπωλούνται: -Στο Ρωμαϊκό Ωδείο την ημέρα της παράστασης, ώρες 6:30-10μμ, 2610 223587 -Στα Προσωρινά Γραφεία του Φεστιβάλ Πάτρας So Easy Αγ. Ανδρέου & Γεροκωστοπούλου - Α' Όροφος, 2610 220583, 6977347098 -Στο κατάστημα DUR Αγίου Νικολάου & Μαιζώνος, 2610 279745 -Στο κατάστημα ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Αγίου Νικολάου 32, 2610 277396 -Στο κατάστημα MUSIC STATION Ρήγα Φεραίου 34, 2610 222411 -Στο κατάστημα DISCOVER Πατρέως 30, 2610 624916 -Στο κατάστημα PUBLIC Ερμού 55, 2610 620112 -Στο κατάστημα MUSICAL Ρήγα Φεραίου 127, 2610 620222 xespao

Η αγαπημένη του Johnny Depp αποκαλύπτει! Amber Heard: «Είχα σχέση με μια υπέροχη γυναίκα»

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις της ηθοποιού και αγαπημένης του Johnny Depp, Amber Heard, είναι γνωστές - χωρίς η ίδια να προσπαθεί ποτέ να της αρνηθεί. Η εντυπωσιακή καλλονή μίλησε ανοιχτά για την ερωτική της ζωή – η οποία περιλαμβάνει και τα δυο φύλα – αποκαλύπτοντας, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο διαδικτυακό περιοδικό «The Edit», ότι είχε «επιτυχημένες σχέσεις με άνδρες και μια σπουδαία σχέση με μια υπέροχη γυναίκα». Τονίζοντας – μάλιστα - την ιδιαίτερη σημασία του δικαιώματος της ελευθερίας στη σεξουαλικότητα, η 27χρονη Amber δηλώνει «Πάντα υπήρξα και πάντα θα είμαι ακριβώς αυτό που δείχνω. Δε θα υποκριθώ ποτέ και για κανέναν». Στη φωτογράφιση που συνοδεύει την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξή της, η εντυπωσιακή καλλονή ποζάρει σε νοσταλγικό vintage ύφος, ταξιδεύοντας τους αναγνώστες στις αξέχαστες εποχές της «Χρυσής Εποχής» του Χόλιγουντ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στην πίστα του Posidonio με ένα ανανεωμένο σχήμα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στην πίστα του Posidonio με ένα ανανεωμένο σχήμα. Παρά το γεγονός πως μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα θεωρούνταν σχεδόν σίγουρο πως στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή θα εμφανίζεται η Ελευθερία Ελευθερίου, αφού οι σχετικές συζητήσεις είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί, τελικά αυτόν τον χειμώνα ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα συνεργαστεί με τη Μαριάντα Πιερίδη. Το ανανεωμένο σχήμα του Posidonio συμπληρώνει η Πωλίνα Χριστοδούλου, ο ανερχόμενος Πάρις, αλλά και το συγκρότημα των Kings. Η καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει την υπογραφή του Δημήτρη Αντωνίου, ενώ στο σχήμα επίσης συμμετέχουν οι Κυριάκος Γεωργίου, Μαρίτα Χιονίδη, Κατερίνα Μπουρνέλη, Μαρία Τζινιέρη, Κατερίνα Μενδρινού, Γεωργία Γιασεμή, και Κωνσταντίνα Ζέρβα. Η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Posidonio έχει οριστεί για την Πέμπτη 29 Αυγούστου, μία εβδομάδα αργότερα από ό,τι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.