Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αλίσια κισ μας δείχνει την κοιλιτσα της !!!

Στις αρχές Αυγούστου, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πως περιμένει για δεύτερη φορά τον πελαργό. Σχεδόν ένα μήνα μετά, η Αλίσια Κις μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και μάλιστα ποζάροντας γυμνή στο φακό. Ανήρτησε στο Instagram φωτογραφία, που την απεικονίζει με ζωγραφισμένο το σύμβολο της ειρήνης στην κοιλιά της. Η διάσημη τραγουδίστρια βγήκε από τα ρούχα της για καλό σκοπό, εκπροσωπώντας το κίνημα #WeAreHere, μια φιλανθρωπική εκστρατεία που έχει ως στόχο να φέρει τους ανθρώπους κοντά ώστε να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τις φρικαλεότητες στον κόσμο. Ενθαρρύνει μάλιστα τους θαυμαστές της να υποστηρίξουν τις εξής οργανώσεις, στις οποίες η ίδια θα προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια: All Out, CARE, Equal Justice Initiative, the Future Project, Girl Rising, Keep a Child Alive, Moms Rising, Oxfam, the Trevor Project, the Trayvon Martin Foundation, και War Child. Το «We Are Here» είναι επίσης το όνομα του τελευταίου τραγουδιού της Αλίσια Κις.border=src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggLVU5l6eReEIVC_n5ENcrRhxgftqAzEEuJUrscdEyrHdtZQk5xHARdmiqvYUTc2wT9u17x4gxplNeLABEHcDl8ntW4HJ6LrX_LGABC7X3n8uMNXbjuEu3gRVPh7Ui1KgpVwdBG2cmcso/s320/aliciakeyskoilia.jpg" />Ή

Συνελήφθει ο πλοίαρχος του πλοίου που προσέκρουσε σε νησίδα της Κέρκυρας .

Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Europalink», με σημαία Ιταλίας, που τη μεσάνυχτα του Σαββάτου, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, έπεσε σε νησίδα βορειοανατολικά της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να υποστεί δύο μεγάλα ρήγματα, με ελεγχόμενη εισροή υδάτων. Το πλοίο, που κατέπλευσε από την Κυριακή με ασφάλεια στο λιμάνι της Κέρκυρας, ολοκλήρωσε αργά το βράδυ την αποβίβαση των 366 οχημάτων, ενώ μέσα σ' αυτό παραμένουν δέκα τρέιλερ, ένα λεωφορείο και έντεκα επικαθήμενα, που σύμφωνα με δήλωση του ναυτικού πράκτορα, πρόκειται να εκφορτωθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Καθ' όλη τη διάρκεια τη νύχτας, με τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας γινόταν απάντληση των υδάτων επί του πλοίου, ενώ από τον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας και τη διαχειρίστρια εταιρεία του «Europalink», πραγματοποιήθηκε προληπτικά πόντιση πλωτού φράγματος. Στο σημείο βρίσκεται επίσης πλωτό του λιμενικού καθώς και τρία ρυμουλκά, προκειμένου να παράσχουν βοήθεια στην περίπτωση που ζητηθεί άμεσα. Στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην περιοχή του συμβάντος, αναμένεται να μεταβεί σήμερα Κλιμάκιο της Ελληνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων και Συμβάντων (ΕΛΥΔΝΑ) του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου. Στις 01:27 τα ξημερώματα της Δευτέρας κατέπλευσε στο λιμάνι της Κέρκυρας το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Cruise Olumpia, το οποίο παρέλαβε 451 επιβάτες του «Europalink», 88 οχήματα και 118 φορτηγά. Οι υπόλοιποι επιβάτες φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία της περιοχής και θα υπάρξει μέριμνα εντός της ημέρας, προκειμένου να μεταφερθούν στους προορισμούς τους.

Δεν με θέλουνε στην τηλεοραση δηλώνει ο Γιωργος Παρτσαλακης !!

Την πικρία του και το παράπονό του εξέφρασε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης για το γεγονός ότι τα τελευταία επτά χρόνια έχει μείνει εκτός τηλεόρασης, αφού όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του, δεν του έχει γίνει καμία πρόταση. «Δεν είναι δική μου επιλογή, είναι επιλογή των ανθρώπων που είναι στα κανάλια και κλείνουν τους ίδιους και τους ίδιους ηθοποιούς για τους δικούς τους λόγους... Θα μπορούσα να σου πω, όπως άλλοι συνάδελφοί μου που έχουν πεταχτεί από την τηλεόραση και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, ότι "περιμένω μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση που δεν έχει έρθει", ότι "ναι, απέχω από την τηλεόραση γιατί δεν μου πάει πια", ότι "με τα εξευτελιστικά χρήματα που δίνουν πλέον δεν θέλω να υπάρχω στην τηλεόραση". Εγώ έχω μάθει από παιδί να λέω τα πράγματα με το όνομά τους! Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί δε με θέλουν στην τηλεόραση. Με έχουν πετάξει από αυτή! Επτά ολόκληρα χρόνια δεν μου έχουν κάνει ούτε μία πρόταση για σίριαλ, δεν με έχουν πάρει ούτε καν ένα τηλέφωνο από κάποιο κανάλι! Δεν τους αρέσει η μούρη μου, η υποκριτική μου; Δεν ξέρω. Δεν υπάρχω γι' αυτούς, είμαι... νεκρός! Δε με θέλουν», είπε ο ηθοποιός στη «Real News». Και συνέχισε: «Πώς να το εξηγήσω; Τι θες να σου πω; Ότι δεν ανήκω σε "παρέες", ότι δεν είμαι στα τηλέφωνα όλη την ημέρα, ότι δεν τους "κυνηγάω" όπως άλλοι; Να γκρινιάξω κι εγώ όπως τόσοι; Να ρίξω πυρά; Και τι θα βγει; Σημασία έχει πως είμαι εκτός... Λες να είμαι τόσο κακός ηθοποιός; Να μη θέλει το τηλεοπτικό κοινό να με βλέπει; Τι να σου πω; Και να πεις ότι ισχύει αυτό που ακούστηκε ότι "δεν τον παίρνουν γιατί ζητάει πολλά λεφτά"! Δεν με πήρε κανείς να μου πει "το κασέ σου ήταν τόσο, οι καιροί είναι δύσκολοι, το ρίχνεις να είσαι μαζί μας;". Θα το έκανα, δεν είμαι UFO να μην ξέρω τι γίνεται γύρω μου. Κάνω θέατρο και ξέρω πως έχουν αλλάξει πια τα δεδομένα! Αλλά δεν με πήρε κανείς! Ποτέ! Τι να κάνω; Να πάω να βρω τον Κοντομηνά, ας πούμε; Δεν τον ξέρω, ούτε με ξέρει. Να του πω "είμαι ο Γιώργος Παρτσαλάκης και έχω κάνει τέσσερις σειρές στο κανάλι σας, θα με πάρετε σε κάποια νέα δουλειά σας;". Να το κάνω στα 63 μου; Πες μου κι εσύ»!

Λαμπερή η Σοφία Λόρεν και στα 80 της !!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Η Σοφία Λόρεν έγινε 80 Με γυναικοπαρέα γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της η Σάντρα Μπούλοκ Η JLo γίνεται 45 χρονών! Madalina Ghenea: «Συνδυασμός» Μόνικα Μπελούτσι και Σοφία Λόρεν Θυμήθηκε τα… παλιά στο Gala της Pirelli η Σοφία Λόρεν Βρήκε δικαίωση 40 χρόνια μετά Με ένα απαστράπτων κόκκινο φόρεμα εμφανίστηκε η 80χρονη, πλέον, Σοφία Λόρεν στο πάρτι γενεθλίων που της οργάνωσε ο πλουσιότερος άνθρωπος του Μεξικό. Μόνο για 80 δε φαινόταν η Ιταλίδα σταρ του σινεμά, όταν περπατούσε στο κόκκινο χαλί με τη συντροφιά των παιδιών της και του οικοδεσπότη του πάρτι. Η εκδήλωση έγινε στο μουσείο όπου φιλοξενείται η τιμητική για τη ζωή της έκθεση, με ντοκουμέντα από την πλούσια καριέρα της. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν αρκετοί διάσημοι, όπως ο παρουσιαστής του CNN, Λάρι Κινγκ και ο ηθοποιός Άντι Γκαρσία.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Φαντασου και ο Tim Cook στην ουρά για την αγορά του iphone 6 .

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λάτρεις του iPhone 6 όταν είδαν, μεταξύ των ατόμων που περίμεναν στην ουρά έξω από το κατάστημα της Apple στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, να βρίσκεται και ο Tim Cook, ο CEO της εταιρείας. Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν στην ουρά για ώρες, για να πάρουν στα χέρια τους το νέο iPhone. Ο Tim Cook έκανε έκπληξη στους φαν της εταιρείας και έμεινε για αρκετή ώρα παρέα με τον κόσμο που περίμενε στην ουρά έξω από το Apple Store. Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μίλησε με τον κόσμο, ενώ έβγαλε πολλές selfies. Μετά από αυτό, μπήκε στο κατάστημα και ανέβασε το ηθικό των πωλητών που είχαν να αντιμετωπίσουν τον τεράστιο αριθμό πελατών που περίμενε απέξω από το κατάστημα χειροκροτώντας και δίνοντας γιορτινό τόνο στην ατμόσφαιρα...

Επιστρέφει ο Σαρκοζί στη πολιτική .

Ο Νικολά Σαρκοζί ανακοίνωσε χθες ότι επανακάμπτει στη γαλλική πολιτική σκηνή, παρά τις δικαστικές του περιπέτειες. Ο Σαρκοζί αποκάλυψε τις προθέσεις του να ξαναθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία το 2017 μέσω ανάρτησης στο Facebook: «Αποφάσισα να παρουσιάσω μία νέα πολιτική πρόταση στους Γάλλους», ανέφερε μεταξύ άλλων σε μια μακροσκελή ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες. Ο 59χρονος πρώην πρόεδρος της χώρας και σύζυγος της Κάρλα Μπρούνι, μοντέλου και τραγουδίστριας, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για διαφθορά. Ωστόσο ο διάδοχός του, σοσιαλιστής πρόεδρος Φρ. Ολάντ, είναι ήδη στο μέσον της θητείας του ο λιγότερο δημοφιλής πρόεδρος της Γαλλίας στην ιστορία της χώρας. Πολλές δημοσκοπήσεις ενθαρρύνουν άλλωστε την επάνοδοΣαρκοζί.

Συναγερμός στον Λευκό Οίκο ..ένας απροσκλητος επισκέπτης !!

Ένας άνδρας πήδηξε πάνω από το φράκτη του Λευκού Οίκου και έφτασε μέχρι τις μπροστινές θύρες του προεδρικού μεγάρου πριν συλληφθεί χθες, Παρασκευή, προκαλώντας την εκκένωση τμήματος του συγκροτήματος λίγο αφού ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε αναχωρήσει για το σαββατοκύριακο. Ο Όμαρ Τζ. Γκονζάλες, ένας 42χρονος λευκός από το Τέξας, πέρασε στο εσωτερικό του περιβόλου του Λευκού Οίκου στις 7:20 (τοπική ώρα, σήμερα στις 02:20 ώρα Ελλάδας), δήλωσε εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας. Ο Γκονζάλες αγνόησε τις εντολές να σταματήσει και τελικά συνελήφθη άοπλος αφού είχε μόλις περάσει τη Νορθ Πόρτικο, μία από τις κύριες εισόδους του Λευκού Οίκου. Το γεγονός ότι ο εισβολέας μπόρεσε να προχωρήσει τόσο πολύ πριν συλληφθεί είναι πολύ ασυνήθιστο για ένα συγκρότημα που φρουρείται αυστηρά από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και ελεύθερους σκοπευτές. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε γειτονικό νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του. "Η Μυστική Υπηρεσία θα επανεξετάσει την απάντηση για να εξασφαλίσει ότι ακολουθήθηκε το σωστό πρωτόκολλο", δήλωσε ο εκπρόσωπος Εντ Ντόνοβαν. Ο Ντόνοβαν υπογράμμισε πως το γεγονός ότι ο Γκονζάλες κατάφερε να φθάσει στις θυρες "δεν είναι αποδεκτό για μας και θα εξετασθεί επισταμένα". Ο Ομπάμα και οι κόρες του είχαν αναχωρήσει νωρίτερα από το Λευκό Οίκο με το ελικόπτερο Μαρίν Ουάν για το Καμπ Ντέιβιντ, την προεδρική εξοχική κατοικία στο γειτονικό Μέριλαντ. Στο Λευκό Οίκο δεν βρισκόταν ούτε η πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα, καθώς είχε μεταβεί νωρίτερα στο Καμπ Ντέιβιντ, δήλωσε μια εκπρόσωπος. Στη διάρκεια της εισβολής, ένοπλοι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου και διέταξαν τους δημοσιογράφους και τα μέλη του προσωπικού να την εγκαταλείψουν. Αργότερα επετράπη στο προσωπικό και τους δημοσιογράφους να επιστρέψουν, αλλά ένας μερικός αποκλεισμός της βορειοδυτικής πλευράς του κτιρίου παρέμεινε σε ισχύ για λίγες ώρες. Βίντεο εικονίζουν τον εισβολέα να τρέχει στο γρασίδι του Λευκού Οίκου κατευθυθνόμενος προς την προεδρική κατοικία.

Ξανά στους θρόνους τους ο Κωσταντίνος και η Άννα Μαρια !!

Ξανακάθισαν στους... βασιλικούς θρόνους ο Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ και η σύζυγο του, πριγκίπισσα Άννα – Μαρία, οι οποίοι γιόρτασαν στην Αθήνα, το χρυσό ιωβηλαίο τους. Χαρές και πανηγύρια με πολλή δημοσιότητα και... χλιδή περιελάμβαναν οι διήμεροι εορτασμοί της χρυσής επετείου του τέως βασιλικού ζεύγους της Ελλάδας, Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και της Δανέζας στην καταγωγή Άννας – Μαρίας. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πριν ακριβώς από μισό αιώνα ο Κωνσταντίνος και η Αννα-Μαρία αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης στον Καθεδρικό ναό της Αθήνας στην οδό Μητροπόλεως παρουσία πλήθους εστεμμένων και απλού κόσμου. Ο Ιερός Μητροπολιτικός ναός Αθηνών που επισκευάζεται άνοιξε χθες 18 Σεπτεμβρίου 2014, ειδικά για τους... υψηλούς προσκεκλημένους. Έπειτα από επιθυμία τους, τέλεσαν ιδιωτική τελετή παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου και το εντυπωσιακό ήταν ότι βρέθηκαν και μεταφέρθηκαν στο ναό, οι βασιλικοί θρόνοι που υπήρχαν και στο γάμο τους πριν 50 χρόνια προκειμένου να καθίσουν εκεί. Οι δύο θρόνοι φυλάσσονται στο υπόγειο του Μητροπολιτικού Ναού της Αθήνας από την ημέρα του γάμου του τέως βασιλικού ζεύγους το 1964. Στη διάρκεια της σύντομης τελετής, αναγνώσθηκε μια ειδική ευχή που ανέφερε ως βασιλείς! Η συγκίνησή τους, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Με βάση το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Espressso και όπως τονίζει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Ημερησία, με το πέρας της τελετής ο Κωνσταντίνος και η Αννα-Μαρία δέχτηκαν ευχές από τους ιερείς και τους πιστούς που βρίσκονταν στην εκκλησία, αλλά και από περαστικούς που τους αναγνώρισαν και ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μία ημέρα νωρίτερα στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιώς, βρέθηκε πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων της τέως βασιλικής οικογένειας, εφοπλιστές, πολιτικοί, επιχειρηματίες που έδωσαν το παρών στην δεξίωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων από τον γάμο τους. Περίπου 200 υψηλοί προσκεκλημένοι παρευρέθησαν στην ανανέωση των όρκων αγάπης και αιώνιας πίστης που αντάλλαξε το ζεύγος Γκλύξμπουργκ. Παρούσα ήταν η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη καθώς και οι κόρες της, πριγκίπισσες της Ισπανίας Ελένα και Κριστίνα, τα παιδιά των Γκλύξμπουργκ και τα παιδιά του Κωνσταντίνου Παύλος, Νικόλαος, Αλεξία, Θεοδώρα και Φίλιππος. Από βασιλικούς οίκους ήταν εκεί ο πρίγκιπας της Ιορδανίας, η βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας, ο πρώην βασιλιάς της Βουλγαρίας Συμεών με τη σύζυγό του Μαργαρίτα, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας με τη σύζυγο του Αικατερίνη. Τους υψηλούς προσκεκλημένους υποδέχονταν στην πόρτα ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία. Η δεξίωση ξεκίνησε λίγο μετά της 21:00 και το μενού περιελάμβανε ραβιόλια με γέμιση από φυστίκια Αιγίνης, για κυρίως σερβιρίστηκε φιλέτο μοσχαράκι με πατάτες και ψάρι το γλυκό ήταν cheese cake ενώ έρρευσε άφθονος ακριβός οίνος και σαμπάνια. Ο τέως βασιλιάς έβγαλε λόγο, ενώ σε video wall προβλήθηκε βίντεο με τα εγγόνια τους, να τους εύχονται για τον Χρυσό Ιωβηλαίο. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, τους υψηλούς προσκεκλημένους διασκέδασαν ζωντανή ορχήστρα και τραγουδιστές που απέδιδαν άριες.

Πρεμιέρα αναπάντεχη για την Σπυροπούλου στον Alpha !!

Πρωτη μέρα για την καινούργια εκπομπη της Κωσταντινας Σπυροπούλου'Σπίτι μου Σπιτάκι μου'.Πολλοί ήτανε αυτοι που θελησανε να βγάλουνε κακίες πριν καλά καλά δούνε την εκπομπή της.Η Κωσταντινα έκανε όμως την έκπληξη!Με ενα καταπληκτικό team και αρκετά δυνατό όπως ο Αντώνης Λουδαρος ,ο Νίκος Αναδιωτης όπως και πολλοί καλοί συνεργάτες είναι η τέλεια συνταγή επιτυχίας .Πολλά στυχηματα πέφτουνε για την εξέλιξη της πορείας της εκπομπής αλλά εμείς είμαστε σίγουροι οτι ή Κωσταντινα Σπυρόπουλου θα σκισει για τον αφθορμητισμο της και το χιούμορ της!

Χαμός στο Κρατικό θεατρο Βορείου Ελλάδος !

Επώνυμη καταγγελία προς τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα με ταυτόχρονη κοινοποίηση στον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιτζή και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έκαναν εργαζόμενοι που υπογράφουν ως «επιτροπή εργαζομένων» στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ). Η καταγγελία αναφέρεται σε διαφθορά στο ΚΘΒΕ και πολύ γρήγορα διαβιβάστηκε αρμοδίως στον εισαγγελέα Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, ο οποίος παρήγγειλε από το ΣΔΟΕ τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.