Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Σπυράκια στο στήθος; Πώς να τα αντιμετωπίσεις!

Βγάζεις σπυράκια στο στήθος και μάλιστα τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι έχουν επιδεινωθεί; Δες 4 τρόπους για να τα αντιμετωπίσεις! Το ντους μετά την προπόνηση είναι απαραίτητο Αμέσως μετά το γυμναστήριο είναι πολύ σημαντικό να κάνεις ένα ντους για να φύγει ο ιδρώτας και τα τυχόν βακτήρια που έχουν κολλήσει πάνω σου. Πολλές φορές οι άνθρωποι ξεχνούν να κάνουν ντους μετά την προπόνηση και αφήνουν τον ιδρώτα να στεγνώνει πάνω τους πράγμα που είναι πολύ μεγάλο λάθος. Φρόντισε να μπαίνεις κατευθείαν στο ντους μετά την επιστροφή σου από το γυμναστήριο! Οι βιταμίνες μπορεί να βοηθήσουν Υπάρχουν βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν στην καταπολέμιση της ακμής σε όλο το σώμα και το πρόσωπο. Προμηθεύσου κάποιες από αυτές. Μην βάζεις στην περιοχή “βαριά” καλλυντικά Τα “βαριά” αρώματα και τα λαδερά προϊόντα περιποίησης μπορεί να χειροτερεύσουν το πρόβλημα της ακμής που ίσως έχεις. Απέφυγε να φοράς αντιηλιακό με λάδι στη συγκεκριμένη περιοχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην ξεχνάς την απολέπιση Τα ενοχλητικά σπυράκια μπορεί να εμφανιστούν και ανάμεσα στο στήθος σου. Γι’αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να κάνεις συχνά απολέπιση στην περιοχή. Μην τρίβεις πάρα πολύ δυνατά την περιοχή γιατί είναι και ευαίσθητη αλλά φρόντισε να της κάνεις μία καλή απολέπιση που και που.

Λέιντι Γκάγκα ..τα οπίσθια της στη φόρα!

​Μπορεί να τη γνωρίσαμε να ντύνεται περίεργα… τώρα η Λέιντι Γκάγκα, έχοντας εξαντλήσει όλους τους συνδυασμούς σε εκκεντρικά ντυσίματα, έχει αρχίσει να γδύνεται… περίεργα! Η 28χρονη ποπ σταρ φωτογραφήθηκε να περπατά στους δρόμους του Τόκιο… και τι φόραγε, λέτε; Όπως βλέπετε στη φωτο, που είναι γυρισμένη πλάτη, φοράει φράκο σακάκι, ζαρτιέρες και μποτάκια, μόνο που το σακάκι έχει μια ιδιαιτερότητα! Έχει σκίσιμο που φτάνει μέχρι τη μέση, με την τραγουδίστρια να επιλέγει να αφήσει τα οπίσθια της στη φόρα!

Μετακομίζουν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί !!

Τα μαζεύουν και μετακομίζουν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, παρέα με τα έξι παιδιά τους… Η οικογένεια μετακομίζει στο εξωτικό νησί της Μάλτας, Γκόζο αλλά μόνο για τρεις μήνες! Ο λόγος; Η ταινία «By The Sea», στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσουν οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί. Η πρώτη ταινία που έπαιξαν μαζί, η οποία ήταν και καθοριστική για την υπόλοιπη ζωή τους, καθώς στα γυρίσματα της γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, γυρίστηκε πριν 10 χρόνια και είχε τίτλο «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ». Τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας θα ξεκινήσουν στις 18 Αυγούστου, ενώ το συνεργείο βρίσκεται ήδη στο νησί. Μάλιστα, έχουν ήδη προπληρώσει ένα εστιατόριο στην περιοχή, ώστε να παραμείνει κλειστό σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και να εξυπηρετεί μόνο τους σταρ και το συνεργείο.

ο Ron Weisner τα έχει δει όλα.

Ως manager μερικών από τους μεγαλύτερους ποπ σταρ στον πλανήτη, ο Ron Weisner τα έχει δει όλα. Ο ίδιος αποκαλύπτει για τη Madonna: «Ένα από τα πιο δυσάρεστα άτομα που έχω ασχοληθεί ποτέ με. Είχε συμπεριφορά ντίβας. Σίγουρα μου απέφερε εκατομμύρια σε κέρδη, αλλά τίποτα δεν αξίζει για να πουλήσεις την ψυχή σου στον διάβολο». Ο Ron Weisner είχε συνεργαστεί και με τον Michael Jackson τον οποίο χαρακτήρισε αδύναμο χαρακτήρα εξαιτίας του σκληρού πατέρα του.

Ηθελα να παιξω τη γυναικα στους περσες !!

«Ιτε παίδες Ελλήνων...» Η περίφημη φράση ανήκει στον Αγγελιαφόρο (Λάζαρος Γεωργακόπουλος) που φθάνει στο παλάτι των Περσών στα Σούσα για να διηγηθεί τη συντριπτική ήττα του λαού από τους ΄Ελληνες στη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Τα νέα φτάνουν στη μητέρα του Ξέρξη και γυναίκα του Δαρείιου, Βασίλισσα ΄Ατοσσα (Ακης Σακελλαρίου). Και στην αγωνία τους για το μέλλον, οι «Πέρσες» ζητούν μια απάντηση από το φάντασμα του Δαρείου (Γιάννης Φέρτης). Κάπως έτσι ξετυλίγεται το νήμα της τραγωδίας του Αισχύλου «Πέρσες» που σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη παρουσιάζεται την Παρασκευή και το Σάββατο 15 και 16 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου στο πλαίσιο της περιοδείας ανά την Ελλάδα με τη σφραγίδα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Ακης Σακελλαρίου : Από τον Αισχύλο έως τον Ρ. Ουίλιαμς Λίγο πριν «κατέβει» στην Επίδαυρο, ο ΄Ακης Σακελλαρίου βρέθηκε στο στούντιο του TOC TV για να μας μιλήσει για την πρόκληση του ρόλου μιας γυναίκας που κλήθηκε να υποδυθεί, για τη συνεργασία του με τους συντελεστές της παράστασης, για το μήνυμα του Αισχύλου και το αντίκτυπό του στην Ελλάδα της κρίσης αλλά και για τις φετινό πρόγραμμα που βρήκε «πιτσιρικάδες» σκηνοθέτες στην Επίδαυρο, τα εφηβικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη και το «ψυχικό φορτίο» ενός ηθοποιού με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Ρόμπιν Ουίλιαμς. Μεταξύ άλλων, μας είπε: «Πως προέκυψε να υποδυθώ μια γυναίκα: Αυτός ήταν ο λόγος που με ενδιέφερε να κάνω αυτή τη δουλειά» «Οξύκορφη η σχέση των δύο στοιχείων, το αντρικό και θηλυκό που συνυπάρχουν στη Βασίλισσα ΄Ατοσσα που υποδύομαι» «Συγκλονιστικό πως παρουσιάζει ο Αισχύλος τη νίκη της Σαλαμίνας και μάλιστα από τη σκοπιά του ... ηττημένου, των Περσών». «Η επιστροφή του Γιάννη Φέρτη στην Επίδαυρο και η ερμηνεία μιας γυναίκας από εμένα είναι ένα “χρωματάκι” στην παράσταση. Το βασικό είναι ότι μιλάμε για την αξιόλογη σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη και το ότι βασικός πρωταγωνιστής της παράστασης είναι ο Χορός. Το , δε, ισχυρό ατού είναι η ίδια η ποίηση του Αισχύλου» «Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και, να σας πω, δεν θεωρούσα την Επίδαυρο κάτι συγκλονιστικό μέχρι που ένιωσα την πηγή ενέργειας που έχουν αυτές οι απίστευτες πέτρες» «Στόχος μας δεν είναι να γεμίσουμε την Επίδαυρο. Κάνουμε μια τίμια δουλειά. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε αφήσει ένα κομμάτι αυτής της δουλειάς μας στη συνείδηση των θεατών. Τίποτα παραπάνω δεν πρέπει να ζητάμε» «Εμείς (οι Θεσσαλονικείς) ως επαρχιώτες δεν θέλουμε να μυθοποιούμε το ανθρώπινο δυναμικό αλλά, ναι, φυσικά να ανοίξουν οι πόρτες τις Επιδαύρου στους νεώτερους γιατί αλλιώς θα σαπίσει αυτό το οικοδόμημα» «Είχα δει τον Ρόμπιν Ουίλιαμς στη Νέα Υόρκη στο "Περιμένοντας τον Κοντό". Υποδυόταν ένα κλόουν με τη διάσταση της τραγικότητας που έχει αυτός ο ρόλος».

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Στην ευβοια για διακοπες η Γιωτα Τριγωνη !!

Πριν λιγες ωρες η γνωστη οδοντιατρος και τομεαρχης ευρυτανιας Γιωτα Τριγωνη ανερτησε στον προσωπικο της λογαριασμο στο twitter μια φωτο της απο τις διακοπες της στην ευβοια !!οπως ενημερωσε τους 9,0000 followers της η ομορφη οδοντιατρος θα μεινει για λιγες ημερες στην ευβοια και μετα ενδεχεται να κανει ενα tour στα ελληνικα νησια.Οπως ξερουμε και απο παλιοτερες συνεντευξεις της η Γιωτας Τριγωνη στην β.ευβοια διατηρει ενα υπεροχο εξωχικο οπου με την πρωτη ευκαιρια που βρισκεται στην Ελλαδα δεν χανει λεπτο να παει..συμφωνα με πληροφοριες η κυρια Τριγωνη ετοιμαζει ενα βιβλιο οπου θα εχει θεμα την Αθηνα με πολλες φωτογραφιες της καθημερινοτητας αλλα και πολλα ιστορικα σημεια !!Αλλωστε ειναι γνωστο οτι η Γιωτα δεν σταματει να διαφημιζει την ελλαδα στο εξωτερικο οπου εργαζεται και μας κανει υπερηφανους.. οπως το 2012 που ανακηρυχθηκε γυναικα της χρονιας στην ελβετια !!

Να τους ζησει ...!!

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν οι δημοσιογράφοι Άκης Παυλόπουλος και Ελένη Φωτοπούλου. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού εδώ και λίγες ώρες κρατάνε στην αγκαλιά τους ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 4.800! Είναι το πρώτο παιδί για το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Άκης Παυλόπουλος είναι ο παρουσιαστής ειδήσεων στο Ε ενώ την Ελένη την γνωρίσαμε από το πάνελ της Ελένη Μενεγάκη.

Νεες ταινιες ερχονται τον δεκαπενταυγουστο !!!

Το Δείπνο ηλιθίων του Φρανσίς Βεμπέρ ήταν από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του γαλλικού σινεμά προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90. ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Η ζέστη βοηθάει τα θερινά σινεμά, λείπουν όμως οι καλές ταινίες. Πιο υποτονικός κινηματογραφικά Δεκαπενταύγουστος δεν γινόταν. Δύο πρεμιέρες, δραματικές κομεντί πέριξ του μετρίου, και η επανέκδοση μιας σχετικά πρόσφατης γαλλικής κωμωδίας συνθέτουν το βασικό μενού της εβδομάδας. Δείπνο ηλιθίων ** 1/2 ΚΩΜΩΔΙΑ Σκηνοθεσία: Φρανσίς Βεμπέρ Ερμηνείες: Ζακ Βιλερέ, Τιερί Λερμίτ, Φρανσίς Ιστέρ, Αλεξάντρα Βαντερνούτ, Κατρίν Φροτ Το «Δείπνο ηλιθίων» (** 1/2) του Φρανσίς Βεμπέρ ήταν από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του γαλλικού σινεμά προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90. Κάθε Τετάρτη μια παρέα κυνικών, πλουσίων αστών διοργανώνει δείπνο για να σπάσει πλάκα. Συγκεντρώνονται στο σπίτι του ενός της παρέας φέρνοντας ο καθένας τους μαζί του από έναν... ηλίθιο. Στη διάρκεια του δείπνου ενθαρρύνουν τους προσκεκλημένους τους να μιλήσουν για τη ζωή και τα χόμπι τους. Αυτός που έχει καλέσει τον πιο ηλίθιο είναι ο νικητής της βραδιάς. Ο εκδότης Πιερ Μπροσάν, ο οποίος πιστεύει πως μόλις ανακάλυψε τον πρωταθλητή των ηλιθίων στο πρόσωπο του καλοκάγαθου Φρανσουά Πινιόν, όμως είναι άτυχος. Ενα άσχημο «τράβηγμα» σε ένα σπόνδυλο της μέσης του τον καθηλώνει στο πολυτελές διαμέρισμά του μαζί με τον «πρωταθλητή» του. Μωρίας εγκώμιον ή κρυπτοφασισμός; Η ταινία δεν παίρνει θέση, ούτε γίνεται ανατρεπτική. Ο Βεμπέρ σκηνοθετεί άτολμα μια κωμωδία καταστάσεων, διατηρώντας ανέπαφη τη θεατρική δομή του σεναρίου. Προϋπήρξε της ταινίας ένα επιτυχημένο θεατρικό έργο. Στο «Θεϊκό κόλπο» (**) του Κροάτη Βίνκο Μπρεζάν επιχειρείται μείξη γέλιου και κλάματος. Σε ένα νησάκι των Δαλματικών Ακτών ο νεοφώτιστος ιερέας, φανατικός υποστηρικτής των απόψεων της Καθολικής Εκκλησίας περί αμβλώσεων και αντισύλληψης, τρυπάει τα... προφυλακτικά και αλλάζει αντισυλληπτικά χάπια με βιταμίνες με τη βοήθεια του περιπτερά και του φαρμακοποιού του νησιού. Η κωμωδία θα μετατραπεί σε τραγωδία. Στον αγγλικό «Κουβανέζικο έρωτα» (**) του Τζέιμς Γκρίφιθς ένας παχουλός άντρας, ο οποίος στα νιάτα του δεν κατάφερε να κερδίσει δόξα σαν αυτή του κινηματογραφικού Μπίλι Ελιοτ, χορεύοντας σάλσα, επανέρχεται διεκδικώντας την καρδιά μιας γυναίκας. Καλοφτιαγμένο, αλλά και προβλέψιμο. Έντυπη

Η Μαρια της γειτονιας τρελαθηκε...

Tη γνωρίσαμε μέσω των ρόλων της σε μεξικάνικες σαπουνόπερες, με έναν από τους πιο γνωστούς της αυτόν της φτωχής, πλην τίμιας και όμορφης, Μαρίας στη σειρά «Η Μαρία της γειτονιάς». Ο λόγος για την Ταλία. Το όνομα της Μεξικανής ηθοποιού – τραγουδίστριας επανήλθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ξέσπασε φημολογία πως αφαίρεσε τα πλευρά της, προκειμένου να δείχνει πιο αδύνατη εν όψει της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ. Μάλιστα, στην εν λόγω αποκάλυψη προέβη, το fan club της στις Φιλιππίνες. «Νομίζετε ότι αφαίρεσα το πλευρά μου; Ναι ή όχι; #ThaliasRibs #Myth». Σε όλους του θαυμαστές μου από τις Φιλιππίνες, εδώ είναι η απόδειξη! Αγαπώ τα διάσημα πλευρά μου, τα κράτησα μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε η 42χρονη και ανήρτησε τις ακόλουθες εικόνες. Ωστόσο, δεν αποσαφήνισε αν πράγματι προχώρησε στην εν λόγω επέμβαση ή αν πρόκειται απλά για ένα κακόγουστο αστείο...

Η Λουθ καζαλ στο ηρωδειο !!

Με τη ζεστή και αισθαντική φωνή της, η γνωστή ερμηνεύτρια Luz Casal (Λουθ Καζάλ) έρχεται στην Ελλάδα για να μαγέψει το κοινό σε μία ξεχωριστή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, η «Ντίβα της Ιβηρικής», όπως έχει χαρακτηριστεί, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, με τίτλο «Alma» (Ψυχή), ενώ νωρίτερα, στις 8 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών και στις 9 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Έχοντας στο πλευρό της μία ορχήστρα σπουδαίων σολίστ, η καλλιτέχνιδα θα ερμηνεύσει τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα, ενώ πέρα από τα θρυλικά «Piensa en mi» και «Un Ano de Amor» οι χιλιάδες θαυμαστές της θα την απολαύσουν σε μοναδικές μελωδίες, αγαπημένα και πολυτραγουδισμένα μπολερό, ταγκό και φλαμένκο. Η Λουθ Καζάλ, μία από τις διασημότερες εκπροσώπους της ισπανόφωνης μουσικής σκηνής, η οποία μετρά συνολικά 24 άλμπουμ και εκατομμύρια πωλήσεις, εισήγαγε το ροκ στην Ισπανία εξάγοντας, ταυτόχρονα, με μεγάλη επιτυχία τη δική της μουσική παράδοση σε όλον τον κόσμο, κερδίζοντας διακρίσεις και βραβεία όπως το φημισμένο Goya. Έχει συνεργαστεί με πολλούς αναγνωρισμένους και σημαντικούς καλλιτέχνες, ενώ συνεχώς πειραματίζεται με νέα είδη. Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία στο Ηρώδειο ξεκινούν από 15 ευρώ (φοιτητικά- ανέργων- πολυτέκνων- ΑΜΕΑ) και φτάνουν έως τα 70 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη), ενώ το κοινό μπορεί να τα προμηθεύεται από καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου), τηλεφωνικά στο 210 7234567 και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.ticketservices.gr.

Το ευχαριστω του Γιαννη Βαρδη για τον πατερα του !!

Ο Γιάννης Βαρδής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα ευχαριστήριο μήνυμα για όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της οικογενείας του για δωρεά αίματος στον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Η Χρηστιδου και ο κανακης μαζι στην χαλκιδικη !!!!

Στη Χαλκιδική βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τη συναυλία των Onirama στο beach bar «Μόλος». Η γνωστή παρουσιάστρια διασκέδασε με τις επιτυχίες του συγκροτήματος, ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να φωτογραφίζει τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, που βρισκόταν επί σκηνής. Ο Θοδωρής Μαραντίνης στο stage του «Μόλος On the Beach» Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, συναντήθηκε και με τον Αντώνη Κανάκη, στον οποίο ανήκει το beach bar.