Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η Γιωτα τριγωνη είναι κούκλα και το ξέρει !!!

Οι αναγνώστες Γνωστού ελβετικου περιοδικού ψήφισαν την Γιωτα τριγωνη μια απο τις πιο όμορφες γυναίκες στην Ελβετια !! Είναι κούκλα και το ξέρει !! Παρα ολα αυτά η Γιωτα είναι πολυ χαμηλών τόνων και καθόλου σνομπ!!!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΗ !!!!



ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ AND HOTEL, Η ΓΙΩΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ AND..Η ΓΙΩΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !! Η ΓΙΩΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΓΙΩΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΙΩΤΑ !!!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΗ ΣΤΟ LAY OUT !!




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:Γιώτα Τριγώνη-η οδoντίατρος που κατέκτησε ανατολή και δύση

Ανάμεσα στο Λιχτενστάιν και στην Κωνσταντινούπολη

Η Γιώτα Τριγώνη σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο LAY-OUT.GR μας εξομολογείται πως από οδοντίατρος έφτασε να συμμετέχει στην διοίκηση δύο κλινικών,μιας στο Λιχτενστάϊν και μιας στην Κωνσταντινούπολη.


Πριν 8 χρόνια ξεκίνησε την καριέρα της ως οδοντίατρος δίπλα στον αγαπημένο της πατέρα στο μικρό κρατίδιο-πριγκιπάτο του Λιχτενστάϊν.Μαζί με την μεγάλη της αγάπη την οδοντιατρική,ως πνεύμα ανήσυχο ,θέλησε να ασχοληθεί και με την διοίκηση του οδοντιατρικού κέντρου ,όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες της και τελικά βγήκε κερδισμένη. 'Οπως μας εξομολογήθηκε η ίδια στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε τίποτα δεν ήταν εύκολο ,μα και δύσκολο συνάμα.



"Πριν 8 χρόνια ξεκίνησα μαζί ένα δύσκολο εγχείρημα.Από την μία οδοντίατρος και από την άλλη επιχειρηματίας αφού συμμετείχα στην διοίκηση, στην οδοντιατρική κλινική όπου εργαζόμουν ,στο Λιχτενστάϊν.Μέσα από αρκετή δουλειά και προσπάθεια κατάφερα στο γερμανόφωνο κρατίδιο-πριγκιπάτο να αποκτήσω το δικό μου κοινό αλλά και να αποδείξω ότι οι γυναίκες και μάλιστα οι Ελληνίδες ,τα καταφέρνουμε και στην διοίκηση μίας εταιρίας"



Πως όμως η όμορφη οδοντίατρος από την Ελβετία βρέθηκε στην...Κωνσταντινούπολη να συμμετέχει στην διοίκηση ενός μεγάλου οδοντιατρικού κέντρου; "Οσο απίστευτο και αν ακούγεται όλα έγιναν τόσο γρήγορα που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε η ίδια. Ένα βράδυ ενώ βρισκόμουν στην Ζυρίχη της Ελβετίας ,Τούρκοι επιχειρηματίες μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαφημιστική καμπάνια του ομίλου ξενοδοχείων που έχουν στην Κωνσταντινούπολη



.Αφού αποδέχτηκα την πρόσκληση τους έκανα την διαφήμιση για τον όμιλό τους και λίγες εβδομάδες μετά μου έγινε η πρόταση να συνεργαστώ σε ένα από τα μεγαλύτερα οδοντιατρικά κέντρα της Πόλης.Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώσαμε την δεύτερη διαφημιστική καμπάνια για τον ξενοδοχειακό όμιλο και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό" μας εξομολογείται η γνωστή οδοντίατρος.


Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνδυάζεις την Ανατολή και την Δύση και να βρίσκεσαι με μια βαλίτσα στο χέρι;"Η καταγωγή του πατέρα μου που είναι από την Σμύρνη της Μικράς Ασίας πάντα με γοήτευε και πίστευα ότι έχω ρίζες και μέλλον στην περιοχή.Η Κωνσταντινούπολη συνδυάζει πολλά πράγματα από την Ελλάδα μας και κυρίως το στοιχείο της! Είναι μια τεράστια αγορά των 17 εκατομμυρίων κατοίκων που ήταν πρόκληση για εμένα.Εχουμε πελάτες από τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους μέχρι επιφανείς επιχειρηματίες και ηθοποιούς όπως τον Εζελ που τόσο συμπάθησαν οι Ελληνίδες μέσα από το Τούρκικο σήριαλ που προβλήθηκε στην Ελλάδα".



Η Γιώτα Τριγώνη μας εξομολογείται τι ρόλο παίζει ο έρωτας στην ζωή της και αν σκοπεύει σύντομα να παντρευτεί."Ο κάθε άνθρωπος έχει την ανάγκη να ερωτεύεται για να αντλεί δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίζει να προσφέρει.Ο έρωτας είναι ένα όμορφο συναίσθημα και αυτό το χρονικό διάστημα ,πράγματι είμαι σε μία σχέση που περνάω υπέροχα. Εχω βρει τον άνθρωπο που γεμίζει την ζωή μου,έχουμε κατασταλάξει σε μια σχέση αλλά...είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε τον γάμο!!!".



Πόσο της λείπει όμως η Ελλάδα και τι την κάνει να ξεκλέβει χρόνο για να την επισκέπτεται;"Οι δικοί μου άνθρωποι είναι το σημείο αναφοράς που με κάνει στιγμές να παρατάω τα πάντα και να έρχομαι έστω και για λίγες ώρες να τους δώ.Η οικογένειά μου είναι το πάν για εμένα."

ΒΟΥΤΣΑΣ Η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ !!!

Καλεσμένος της εκπομπής «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Ο 80χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε πως μεγάλο του απωθημένο ήταν η Μάρθα Καραγιάννη, αποκάλυψε πως έχει υπάρξει θύμα απιστίας στο παρελθόν, αλλά αναφέρθηκε και στον Άνθιμο Ανανιάδη που κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Ο ίδιος μαζί με την Μάρθα Καραγιάννη αποτέλεσαν ένα από τα πιο δυνατά ντουέτα στις ελληνικές ταινίες του κινηματογράφου, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ οι δυο τους ζευγάρι στη ζωή: «Η Μάρθα ήταν μεγάλο μου απωθημένο. Δεν τα είχαμε, γιατί όταν εκείνη ήταν ελεύθερη, εγώ ήμουν δεσμευμένος και όταν εγώ ήμουν ελεύθερος εκείνη είχε δεσμό. Και δεν μπορούσαμε να σμίξουμε. Γι’ αυτό κι έχουμε μείνει πολύ φίλοι. Καρδιακοί φίλοι» εξομολογήθηκε.

Όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής του αποκάλυψε τα αποτελέσματα μιας έρευνας που θέλει τις γυναίκες να έχουν λιγότερους συντρόφους στη ζωή τους σε σχέση με τους άντρες, ο Κώστας Βουτσάς διαφώνησε: «Δεν το πιστεύω αυτό. Εγώ πιστεύω ότι η γυναίκα όποτε θέλει κάνει την απιστία της. Εγώ, ας πούμε, είχα σχέση με μια κυρία που την επόμενη μέρα παντρευόταν. Ο άντρας της έκανε το μπάτσελορ πάρτι κι εκείνη ήρθε μαζί μου το προηγούμενο βράδυ και μετά πήγε και παντρεύτηκε» και αποκάλυψε πως κι εκείνον τον έχει απατήσει σύντροφός του στο παρελθόν.

Όσον αφορά τον Άνθιμο Ανανιάδη, ο οποίος έχει ξεκινήσει διεθνή καριέρα και μένει μόνιμα στην Αμερική, δήλωσε: «Είναι στο Λος Άντζελες και έχει κάνει κάποιες καλές δουλειές. (…) Του είπα ότι “αν πας Αμερική, να ξεχάσεις την Ελλάδα. Δεν θα κάνεις τίποτα για να πεις στην Ελλάδα κοιτάξτε τι έκανα”. Γιατί στην Ελλάδα θέλουμε να “ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”».

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΟ !!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, την Πέμπτη, ήταν η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον μέλλοντα σύζυγό της, Κώστα Μηλιωτάκη, αλλά και παραδέχτηκε πως στο παρελθόν την έχει χτυπήσει άντρας.

Η ίδια στο πρόσφατο παρελθόν είχε παραδεχτεί ανοιχτά πως είναι πολύ ερωτευμένη και το επανέλαβε: «Ναι (είμαι ερωτευμένη). Δημιουργήθηκε αυτή η σχέση, δεν κρύφτηκα ποτέ, όταν μαθεύτηκε το είπα κι εγώ. Αλλά μην κουράζουμε τον κόσμο και λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια» δήλωσε στον οικοδεσπότη της εκπομπής.

Ο σύντροφός της έχει τις προϋποθέσεις για να γίνει καλός μπαμπάς; «Είναι υπέροχος μπαμπάς. Έχει και μια κορούλα 11 χρονών» είπε. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που την έκαναν να επιλέξει εκείνον για άντρα της ζωής της, εξομολογήθηκε: «Έχει πολλά. Το “καλό παιδί” είναι πολύ γενικό. Είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, ήρεμος σαν εμένα» και πρόσθεσε: «(Ο άντρας που θα είναι δίπλα μου) και τσαμπουκά θέλω να έχει και ευαίσθητος να είναι, αλλά και να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι. Μου αρέσει ο άντρας να είναι και σκληρός και ευαίσθητος».

Όταν ρωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο αν έχει «φάει ξύλο» από σύντροφό της στο παρελθόν, απάντησε: «Και έχω φάει και έχω δώσει!».

Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!

Για τον Γιώργο Λιάγκα, το διακαναλικό σόου που ετοιμάζει η Ρούλα Κορομηλά και αν θα πάρει μέρος σε αυτό, την πρωινή ζώνη την επόμενη σεζόν, αλλά και για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πολλοί συγκρίνουν την τηλεοπτική πορεία του 39χρονου παρουσιαστή στην ψυχαγωγία με αυτήν του Γιώργου Λιάγκα. Τον ενοχλεί αυτό; «Πρώτη φορά το ακούω. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που τον βλέπω εκεί στο πρωινό και κάνει πολύ ωραία τη δουλειά του, αλλά θεωρώ ότι έχουμε πραγματικά διαφορετικές τηλεοπτικές πορείες. Δηλαδή, ο Γιώργος έχει μπει στον χώρο της ψυχαγωγίας, της αμιγούς ψυχαγωγίας, τα τρία χρόνια. Εγώ το κάνω 21 χρόνια το ψυχαγωγικό. Οπότε δεν νομίζω ότι μπορώ να συγκριθώ με τον Γιώργο στο θέμα της ψυχαγωγίας. Ο Γιώργος, ας πούμε, έλεγε τις ειδήσεις πάρα πολύ ωραία στο Star. Είναι δημοσιογράφος. Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι τηλεπαρουσιαστής, αυτό γράφει η ταυτότητά μου και μόνο αυτό δηλώνω. Ο Γιώργος μπορεί αύριο να γράψει ένα άρθρο στην εφημερίδα ή να κάνει μια πολιτική δημοσιογραφική εκπομπή, πράγμα που εγώ δεν θα το έκανα» δήλωσε.

Πρόσφατα ο ίδιος έγραψε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Μακιγιαρισμένοι φόβοι»: «Να ντρέπομαι και να φοβάμαι να πω ότι γράφω βιβλίο; Και ποιος είναι αυτός που γράφει και τι είναι αυτό που γράφει. (…) Έχει βέβαια όλη την έννοια της κριτικής και το δικαίωμα να πει ότι δεν του άρεσε αυτό που έγραψες, αλλά το να ορίζει κάποιος και να μου πει να μη γράψω, το θεωρώ αστείο ως και γελοίο. Και δεν θέλω ποτέ να φτάσω στα 90 και να πω “φοβήθηκα να κάνω αυτό το πράγμα και δεν το έκανα” είπε.

Όσον αφορά το μέλλον της πρωινής ζώνης από την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, εξήγησε: «Πιστεύεις ότι θα υπάρξει πρωινό για τα επόμενα τηλεοπτικά χρόνια; Νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει του χρόνου πρωινή ζώνη στα κανάλια». Η Ρούλα Κορομηλά, λέγεται, πως ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα διακαναλικό βραδινό σόου και το όνομά του είναι ανάμεσα στους παρουσιαστές που έχει προτείνει για να πάρουν μέρος: «Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου λες» απάντησε στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Τους τελευταίους μήνες, ο γνωστός παρουσιαστής ζει τον έρωτα στο πλευρό της Νικόλ Κοτοβός. Οι γονείς του τον πιέζουν να παντρευτεί; «Όχι, ποτέ πια τέτοια πράγματα. Θέλουν να είμαι ευτυχισμένος και να είμαι καλά. Έχουν κι εκείνοι τις δικές του απόψεις και προβληματισμούς, σαν γονείς. Αλλά λίγο πριν τα 40 τι θα μου πουν; Είναι νομίζω κι αστείο από δω και πέρα. Και όταν πάνε να κάνουν μια συζήτηση, δεν θέλω ούτε την άποψή τους πια».