Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΟ !!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, την Πέμπτη, ήταν η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον μέλλοντα σύζυγό της, Κώστα Μηλιωτάκη, αλλά και παραδέχτηκε πως στο παρελθόν την έχει χτυπήσει άντρας.

Η ίδια στο πρόσφατο παρελθόν είχε παραδεχτεί ανοιχτά πως είναι πολύ ερωτευμένη και το επανέλαβε: «Ναι (είμαι ερωτευμένη). Δημιουργήθηκε αυτή η σχέση, δεν κρύφτηκα ποτέ, όταν μαθεύτηκε το είπα κι εγώ. Αλλά μην κουράζουμε τον κόσμο και λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια» δήλωσε στον οικοδεσπότη της εκπομπής.

Ο σύντροφός της έχει τις προϋποθέσεις για να γίνει καλός μπαμπάς; «Είναι υπέροχος μπαμπάς. Έχει και μια κορούλα 11 χρονών» είπε. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που την έκαναν να επιλέξει εκείνον για άντρα της ζωής της, εξομολογήθηκε: «Έχει πολλά. Το “καλό παιδί” είναι πολύ γενικό. Είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, ήρεμος σαν εμένα» και πρόσθεσε: «(Ο άντρας που θα είναι δίπλα μου) και τσαμπουκά θέλω να έχει και ευαίσθητος να είναι, αλλά και να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι. Μου αρέσει ο άντρας να είναι και σκληρός και ευαίσθητος».

Όταν ρωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο αν έχει «φάει ξύλο» από σύντροφό της στο παρελθόν, απάντησε: «Και έχω φάει και έχω δώσει!».