Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ EYROVISION???

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΕΡΤ να συνεργάζεται με τη δισκογραφική εταιρία Universal για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, οι τελευταίες φήμες θέλουν να προκρίνεται η Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία που έγινε γνωστή στην Ελλάδα από τη συμμετοχή της στο X- Factor 2, είναι ένα πρόσωπο που πολλοί πιστεύουν ότι διαθέτει τρία βασικά απαραίτητα στοιχεία για να διακριθεί στον διαγωνισμό: Καλή Φωνή, ωραία εμφάνιση αλλά και σωστή αγγλική προφορά. Η ίδια πάντως δείχνει ενθουσιασμένη με την ιδέα: «Θα ήταν πραγματικά τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό» δηλώνει χωρίς όμως να έχει δεχτεί ακόμα επίσημη πρόταση, αφού η συμφωνία της ΕΡΤ με τη Universal δεν έχει φτάσει ακόμα στο στάδιο των υπογραφών. Αξίζε επίσης να σημειωθεί ότι η 22χρονη τραγουδίστρια είχε προσπαθήσει να πάει στη Eurovision και το 2010 με το τραγούδι Tables are turning, αλλά η συμμετοχή είχε αποκλειστεί επειδή είχε διαρρεύσει το τραγούδι της στο διαδίκτυο πριν από την επίσημη παρουσίαση.

Όσο για την προσωπική της ζωή, αν και οι φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον Νίκο Βέρτη, το περιβάλλον του διάσημου τραγουδιστή το έχει διαψεύσει κατηγορηματικά.