Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ??

Η κάμερα του Star συνάντησε τον Σάκη Ρουβά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν την αναχώρησή του για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του μαζί με τους Onirama.

Για τη φετινή εκπροσώπηση τόσο της χώρας μας όσο και της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision, ο Έλληνας σταρ είπε: «Την Ελευθερία την ξέρω από το X-Factor! Ξέρω πως είναι πολύ ταλαντούχα, όπως και η Ήβη. Και είναι πολύ ωραίο που φέτος πάνε δύο κορίτσια τα οποία έχουν βγει από το X-Factor», ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε πως «ποτέ στην Eurovision δεν υπάρχουν προγνωστικά, και όποτε έγιναν “έπεσαν έξω”. Όλα θα εξαρτηθούν από τους συνυποψήφιους».

Όσο για τις περικοπές που έγιναν στο budget της ελληνικής αποστολής, ο ίδιος σχολίασε: «Αν είναι να σωθούμε από τις περικοπές της Eurovision, ας γίνουν πολλές περικοπές. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να σου πω το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδος, αλλά αυτό που αισθάνομαι και μπορώ να σου πω είναι ότι θα τα καταφέρουμε. Οι Έλληνες έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολες περιόδους».

Τέλος, ο Σάκης Ρουβάς δεν δίστασε να παραδεχτεί πως θα είναι «παρών» στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές: «Ναι, θα ψηφίσω. Δεν μπορώ να σου πω ποιον, αλλά δεν είναι λύση να μην ψηφίσω. Και κανείς να μην ψηφίσει και πάλι η χώρα θα κυβερνηθεί, οπότε το από ποιους θα κυβερνηθεί πρέπει να το επιλέξουμε».